Categorii
Stiri

Dansatoarea de manele Emy nu s-a prezentat la postul pe care l-a câștigat la DPS.

Dansatoarea de manele Emy, posesoarea unei diplome în managementul turismului la o universitate privată, a luat concursul la DPS, dar nu s-a prezentat la post.

Telenovela ”Emy la DSP” a fost lămurită de șefa DSP București. Dansatoarea de manele Emy, pe numele ei din buletin Maria Emylia Florescu, a dat concurs pe post la DSP, l-a câștigat, dar nu s-a prezentat pentru a semna contract de muncă, spune șefa DSP București, Oana Nicolescu, potrivit Digi24.

Maria Emylia Florescu a candidat pentru un post de inspector debutant. Ea nu este însă angajata instituției, spune Nicolescu.

www.grisogono.ro

„Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București.
Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate documentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a spus ea, potrivit Digi24.

„Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.

Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică”, preciza anterior un comunicat al DSP București.

Citește și Dansatoarea de manele Emy, angajată fără concurs la DSP Bucureşti.

Sursă foto: arhivă personală Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *