Categorii
Stiri

DANIEL ONORIU, AVARIAT!

Pilotul de raliu cere revansa

Nici nu se gandea Daniel Onoriu ce urma sa pateasca intr-o seara ce parea a fi linistita.
Pentru ca doreste sa revina la o forma fizica mai buna, Daniel Onoriu merge de trei ori pe saptamana la sala unde Alin Panaite antreneaza lotul national de K1.

Curios din fire, Daniel a vazut in ring un antrenament de MMA si a incercat alaturi de Ionut „Pitbull” Atodiresei acest nou stil de sport de contact.
Numai ca dupa 5 minute in ring si o lovitura in zona gatului, s-a lasat pagubas: „Din afara pare o joaca, chiar si la antrenament spui ca sunt ca doi copii care se joaca. Dar de fapt totul este mult mai dur. M-a strans de gat!!”, a declarat razand Daniel.

Dupa experimentul de K1, Daniel si-a ales un adversar de sparing pe masura: Benny Adegbuyi, singurul luptator de culoare din lotul antrenat de Alin Panaite.
„Stiu ca e mult mai mare decat mine si ca o singura lovitura de la Benny ma poate transforma in bucatele, mai ales ca eu sunt reconstruit din diverse parti dupa accidentele suferite cu motocicleta sau masina de curse. Dar sufletul meu e de luptator la categoria grea si nu imi pasa”, a continuat pilotul de raliu.

Panaite a promis ca il va antrena pe Daniel pentru revansa in fata lui Benny, chiar daca vor imbatrani in sala de antrenamente de la Respect Gym.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *