Categorii
Stiri

CRISTINA RADU, ASISTENTA LUI LIVIU VARCIU

O iubeste sau nu pe Adelina, are sau nu alte iubite focoase, asta este prea putin important pentru Cristina Radu acum. Tanara constanteanca a reusit sa obtina un loc mult visat de domnisoarele de pe podiumurile din Capitala: ea va fi alaturi de Liviu Varciu, pe scena, in urmatoarele editii ale concursului Miss Hostess Romania.

Organizatorii au decis ca Liviu are un rol deosebit de important, dar si de complex in aceasta caravana si un ajutor nu i-ar strica.
„De foarte multe ori se intampla ca el sa interactioneze cu publicul, iar concurentele sa fie ignorate fara voia lui. Se intampla si ca unele fete sa nu memoreze intotdeauna locul lor pe scena sau, de emotie, sa incurce sau sa intarzaie ceea ce trebuie sa faca. Cea mai buna solutie pentru noi a fost sa il ajutam pe Liviu cu o asistenta”, a spus Mihnea Popescu, organizator.

Cristina Radu s-a facut remarcata in show-biz dupa castigarea locului II Miss Hostess Romania la editia din Constanta, de anul acesta, dar si printr-o asemanare fizica – spun unii – cu Andreea Bododel.


Foto: www.casino-magazine.ro

„Cristina ne-a atras atentia inca de la inceput prin dezinvoltura cu care se prezinta pe scena, prin tonalitatile vocale foarte potrivite pentru ceea ce ne dorim noi. In plus, intre Liviu si Cristina exista o armonie fizica potrivita scenei”, a declarat Simona Chitac, organizator.

Cristina isi va face debutul alaturi de Liviu la urmatoarea editie a caravanei Miss Hostess Romania care va avea loc la Ramnicu Valcea, pe 19 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *