Categorii
Stiri

CRINA GRAMA NU O POATE INLOCUI PE OANA ROMAN LA PETRECERI

ROXANA NEMES II DATOREAZA CRINEI ASPECTUL FIZIC ACTUAL

Intrata in vizorul lumii mondene dupa ce unii jurnalisti au comparat-o cu Oana Roman, Crina Grama se arata deranjata de „marea descoperire”.

„Nu o cunosc personal pe Oana Roman. Nu pot sa spun decat ca „marea descoperire” m-a afectat, mai ales ca eu nu mi-am propus niciodata sa ies in evidenta, ci am preferat sa scot in fata alte persoane care sunt acum imaginea saloanelor pe care le conduc”, a declarat Crina Grama.

Roxana Nemes este imaginea centrelor de remodelare corporala si de infrumusetare, dar si una dintre cele mai bune prietene ale Crinei Grama.

Roxana a reusit sa slabeasca 15 kg in 8 luni prin tratamente corporale in saloanele pe care Crina le conduce, ajungand astazi la forma fizica pe care o afiseaza in concerte si spectacole in tinute foarte sumare.

Crina Grama: „Roxana Nemes este prietena mea de multi ani de zile. In momentul intrarii ei in show-biz, eu am fost cea care i-am propus sa incepem o procedura ampla de remodelare corporala si infrumusetare care, asa cum s-a vazut, a dat rezultate foarte bune”.

Ziua de munca a Crinei incepe la ora 8 dimineata si se termina spre 10 seara cand se retrage la restaurantul sotului ei, pentru a pleca impreuna acasa.
Din cauza stresului si a programului de munca foarte incarcat, Crina s-a ales cu o boala care i-a afectat si greutatea. „Problemele de sanatate sunt acum sub control, dar nu mi se pare o gluma buna ceea ce a ratat …NASA”.
Crina cantarea acum 2 ani 65 kg la 1,75 m, acum avand cu 10 kg mai mult.

„Va trebui sa dezamagesc multa lume care ma asteapta la petrecerile mondene in locul Oanei Roman, mai ales ca eu muncesc 12-14 ore pe zi si cand imi termin programul de munca tot ce imi doresc este sa ma retrag in bratele sotului meu, Robert”, a declarat Crina.

Crina Grama este manager-asociat al centrelor Glamour si Ergoline, un lant de saloane de infrumusetare, tratamente corporale si intretinere. Recent au fost deschise inca 2 centre in Decebal si Unirii, alaturi de celelalte trei care exista in Victoriei, Dorobanti si Beller.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *