Categorii
Stiri

Ciprian Anton le-a impresionat pe Alina Dumitru, Mihaela Drafta și Ruxandra Dragomir

După ce a dansat cu Laura Cosoi la „Dansez pentru tine”, le-a cucerit acum și pe Alina Dumitru, Mihaela Drafta și Ruxandra Dragomir.

De 7 ani de zile, Ciprian Anton (31 de ani) joacă tenis in fotoliu rulant, în ultimii doi ani a participat la competiții internaționale iar prin clubul său, „Showtime”, vrea să atragă cât mai mulți tineri cu dizabilități spre sport.

Drama pe care a traversat-o în anul 2005, când a căzut pe spate de la o înălțime de 7 metri de pe acoperișul unei case nu l-a doborât pe Ciprian, ba dimpotrivă l-a făcut mai puternic.

Forța lui a fost remarcată și de producătorii show-ului de televiziune „Dansez pentru tine”, el participând la a patra ediție alături de Laura Cosoi, cu care a câștigat suma de 7000 de euro pentru copiii cu diferite probleme.

În ultimul timp, tânărul este sprijinit de Fundația „Inimi pentru Sport” a Ruxandrei Dragomir, președintele Federației Române de Tenis.

Ciprian a însoțit-o în această săptămână pe Ruxandra la un seminar interactiv organizat de Spitalul Universitar Haddasah din Ierusalim unde aceasta a vorbit despre importanța unei recuperări bine pusă la punct a sportivilor.

Cu o forță și mentalitate de învingător, Ciprian le-a impresionat plăcut pe creatoarea de moda Mihaela Drafta și pe medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra, Alina Dumitru.

Alături de Ruxandra Dragomir, cele doua vedete vor să inițieze o campanie umanitară pentru Ciprian, în urma căruia acesta să ajunga în Israel la spitalul Hadassah, locul unde se întamplă frecvent minuni din punct de vedere medical.

„După mai multe intervenții si tratamente în Ierusalim, Ciprian ar putea avea o șansă nouă în viață”, a arătat profesor doctor Ron Lamdan, directorul centrului de ortopedie pediatrică al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *