Categorii
Stiri

Christian Louboutin, colecţia toamnă/iarnă 2012 – 2013

Christian Louboutin înseamnă, în primul rând, Paris. Numai apoi înseamnă colecţii de pantofi senzaţionali, tocuri impresionate, sex-appeal şi femininitate. Colecţia pentru sezonul toamnă/iarnă 2012 -2013 se bazează pe o campanie de imagine ce face apel la toate cele de mai sus.

Cele mai noi creaţii ale designerului au fost imortalizate, de fotografului Peter Lippman, în zone de referinţă ale capitalei franceze: zona istorica a Parisului, Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde sau faimosul Pont des Arts ( podul artelor).

Pantofii Louboutin, sunt incontestabil opere de artă ce se integrează perfect în peisajele surprinse.

Mărite la scară monumentelor pariziene, botinele, pantofii, sandalele şi genţile devin parte ale acestora, într-un spectacol de culori şi lumini.

În noua sa colecţie, Christian Louboutin se joacă încă o dată cu extremele, propunând atât modele ultra clasice, cât şi deja obişnuitele sale piese avangardiste.

Numele acestor piese nu se lasă nici ele mai prejos, fiind un real exerciţiu de imaginaţie: Rolling Spikes, Interlopa, Epoca, Decorapump, Citoyenne Veau, Fourmi, Marychal , Louis Pik Pik fiind doar câteva exemple.

Simbol al accesoriilor de lux, preferatul vedetelor de pretutindeni, Christian Louboutin a imaginat o colecţie care nu dezamăgeşte.Modelele de pantofi brogues, deja tipice brandului, fac furori şi în acest sezon.

Simplii sau accesorizaţi cu la fel de bine cunoscutele ţinte, aceştia sunt accesoriul ideal pentru ţinutele casual.

Îi găseşti în variantele cu imprimeu tartan, pe variante de roşu, verde sau albastru sau dacă îţi place animal printul, în varianta leopard.

Pantofii cu tocul mediu nu lipsesc nici ei, modelele cele mai apreciate în acest sezon fiind cele cu vârful ascuţit, cel mai de impact come-back al ultimelor sezoane în materie de încălţăminte.

Variantele cromatice sunt diverse, de la nude si negru, la roşu şi fuchsia, verde, turcoise sau mov.

Pentru un efect wow într-o seară specială, alege o pereche transparentă, doar cu vârful argintiu accesorizat cu ţinte.

Colecţia Louboutin devine însă cu adevărat interesantă în zona tocurilor înalte.

Susţinute de platforme supra-dimensionate, care ajung până la 6 cm, fac deliciul împătimitelor dupa modele extravagante.

Modelele Daffodile şi Lady Daf, disponibile şi ele într-o varietate cromatică, nu vor lăsa rece nici o fashionistă, iar cizmele cu franjuri, o re-editare a unui model anterior, sunt deja pe un real succes.

Sursa: one.ro
Sursa foto: Christian Louboutin, Facebook/Christian Louboutin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *