Categorii
Nr. 2 / Martie - Aprilie 2008

Ce este de fapt succesul?

Ce este de fapt succesul? Când putem spune cã avem cu adevãrat succes? Este doar o faţetã temporarã a unei realitãţi în continuã schimbare?

Ce este de fapt succesul? Când putem spune cã avem cu adevãrat succes? Este doar o faţetã temporarã a unei realitãţi în continuã schimbare? Putem vorbi despre succes ca fiind cuantificabil şi dacã da, ce sunt mai importanţi, banii, cariera sau oportunitãţile? Întrebãri pe care, cu siguranţã, cu toţii ni le-am pus la un moment dat.

Din momentul în care materialul îşi capãtã nuanţã, grijile sucombeazã într-un confort sporit, de first class, apare o nouã dilemã. Ca sã ai succes, trebui sã fii capabil sã ţi-l insuşeşti. Uitaţi-vã în jurul dvs. şi veţi vedea cã teoria îşi gãseşte destul de rar echivalentul în realitate.

Avem îmbogãţiţi dar nu bogaţi, avem oameni incapabili sã îşi trãiascã succesul, sã transforme bogţãia materialã într-una spiritualã, avem mulţi oameni prosperi, dar prea puţini oameni de valoare. Într-o societate normalã, bogaţii fac diferenţa, ei dau nota, trendul, mersul societãţ ii. În România, bogaţii sunt de multe ori nişte simpli spectatori ai spectacolului vieţii cotidiene. E timpul sã învãţãm sã fim bogaţi, sã descoperim adevãratele valenţe ale bogãţiei… For Rich Only e doar un ghid, o variantã, o sugestie pentru cei care vor mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *