Categorii
Stiri

Cât costă Revelionul la Sinaia

CÂT COSTĂ REVELIONUL LA SINAIA ȘI CARE ESTE SUMA COLOSALĂ PE CARE TREBUIE SĂ O SCOȚI DIN BUZUNAR, PENTRU O NOAPTE DE CAZARE.

Deși încă ne aflăm în plină pandemie, iar numărul de infectări cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, românii nu se dezic din a căuta oferte tentante pentru Revelion.

La Sinaia, stațiune aflată în topul preferințelor românilor, prețurile au explodat, așa că pentru noaptea dintre ani, trebuie să scoți din buzunar o sumă destul de mare.

Ofertele sunt pentru toate buzunarele, însă românii trebuie să știe că trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de mare, dacă vor să facă Revelionul în lux. Potrivit ofertelor postate de proprietarii locațiilor din Sinaia, pentru noaptea trecerii dintre ani, prețurile pornesc de la 220 de lei și se ridică chiar și la 550 de lei pe noapte. Astfel, pentru un sejur de 3 nopți, românii pot scoate din buzunare sume cuprinse între 660 de lei și 1.650 de lei.

De asemenea, prețurile sunt unele orientative, ținând cont de faptul că ofertele sunt încă în discuții. Până în decembrie, acestea ar putea să crească sau să scadă, în funcție de numărul de turiști care efectuează rezervări pe platformele de profil turistic.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *