Categorii
Stiri

Carmen Negoiță adoră machiajul „smokey eyes”

Foarte atentă când vine vorba de îngrijirea și aspectul tenului său, Carmen Negoiță apelează doar la serviciile celor mai buni profesioniști în domeniu.

Atunci când se pregătește pentru un eveniment monden sau pentru un pictorial, Carmen îi cere ajutorul lui Miki Ionită, make up artist cu studii absolvite la școli renumite de machiaj din București și Londra.

„Pentru Carmen, am abordat machiajul smokey eyes, pentru că am considerat că i se potrivește cel mai bine atât personalității ei cât și fizionomiei chipului său”, a arătat Miki Ioniță.

Make up artista spune că în acest sezon tendințele în machiajul ochilor merg de la tonurile naturale până la smokey eyes, iar pentru machiajul buzelor se preferă roșul, burgundy sau nuanța vișinei putrede.

„Cele mai îndrăznețe pot adopta pentru machiajul de seară stilul gotic romantic, adică machiajul ochilor în nuanțe de gri, argintiu sau albastru cobalt, combinat cu buze sângerii”, a completat Miki Ioniță.

Carmen Negoiță are numai cuvinte de laudă despre Miki Ioniță: „Miki este unul dintre cei mai buni make-up artiști cu care am lucrat și sunt foarte mulțumită de felul cum mă fardează. Reușește de fiecare dată să mă surprindă cu ceva nou și plăcut”.

Carmen Negoiță va avea, începând de luna viitoare, o rubrică în cadrul emisiunii Adelei Diaconu de la postul de televiziune Nova TV.

foto: Dragoș Ioniță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *