Categorii
Arhiva revista Stiri

BIANCA DRĂGUȘANU și GABI BĂDĂLĂU sunt împreună în Maldive

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, aflați în Maldive, se feresc să se afișeze pe social media, însă, diva s-a dat singură de gol în legătură cu acest secret.

Dovezile care apar în imaginile publicate chiar de ea “vorbesc” singure , în plus, astăzi, fosta prezentatoare a împărtășit fanilor o parte din surpriza pe care o pregătește.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, amintiri de neuitat în Maldive

Da… se pare că povestea începută între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Crăciun în Poiana Brașov s-a “consolidat” în Dubai, iar acum înflorește pe plajele superbe ale Oceanului Indian.

Celebra blondă a strâns deja o mulțime de amintiri prețioase în Maldive și, desigur, fotografiile sunt realizate de cel care, în acte, este încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

Astăzi, fosta moderatoare de la Kanal D a publicat o scurtă filmare în timp ce se afla la o terasă, iar în cadru apar două pahare, dar și o pereche de ochelari de soare pentru bărbați. Mai mult, pe o altă înregistrare, ea a ales următoarele versuri: “Hai, zi-mi ce-ți cântă dragostea / Atunci când mă privești așa” din hitul lansat de cântăreața Roxen.

“Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată, nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”a declarat Bianca Drăgușanu după ce a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în Dubai.

Poate vă interesează și știrile de AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *