Categorii
Stiri

Baschetbaliștii de la Steaua LUPTĂ pentru un abdomen cu șase pătrățele

Un abdomen perfect este visul oricărui bărbat pentru care aspectul și o condiție fizică înseamnă o bună carte de vizită.

Auzind de campania „Abdomen cu șase pătrățele în doar trei luni”, demarată de către antrenorul Iulian Panait în cadrul rețelei World Class, baschetbaliștii steliști Radu Paliciuc și Vladimir Biasutti au fost curioși să descopere tainele acestui program minune.

Tocmai terminaseră antrenamentele cu echipa lor de club, Steaua București, când au ajuns la cursul lui Iulian Panait cu Alexandru Papugiu, tânăr ce a câștigat dreptul de a se antrena în acest program în urma unui concurs.

Intructorul de fitness le-a recomandat sportivilor de performanță câteva minute de încălzire pe biciclete eliptice, după care i-a solicitat într-un circuit de exerciții fizice, de unde nu au lipst ridicarea de greutăți, flotări sau abdomene.

„A fost într-adevăr un antrenament destul de dur dar cred că este și foarte eficient. Am simțit că am lucrat toți mușchii dar în special cei din zona abdomenului. Sunt sigur că cei care vor urma cu strictețe exercițiile fizice recomandate de Iulian și vor ține un regim alimentar corect, vor avea rezultatele dorite. Noi, la Steaua, avem zilnic parte de antrenamente fizice deci stăm bine la acest capitol”, a declarat stelistul Vladimir Biasutti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *