Categorii
Stiri

ATODIRESEI VS. DOROFTEI

Ionut Atodiresei merge incet, dar sigur, catre o pozitie care sa-i ofere recunoasterea pe care si-o doreste orice sportiv: castiga meciuri dupa meciuri, a reusit sa-si salveze onoarea echipei atunci cand la confruntarea Romania – Serbia a fost singurul roman care a castigat in lupta cu adversarii sarbi, iar mai nou il vedem si in spoturi publicitare.

„Pitbull”-ul, asa cum ii spun cunoscatorii, duce acum o lupta „nedreapta” cu alti sportivi iubiti. El a fost nominalizat de site-ul Kombat.ro la categoria „Premiul pentru intreaga activitate”.

Premiul pentru intreaga activitate da fanilor ocazia sa premieze unul din personajele ce au pus umarul de-a lungul timpului la ridicarea sporturilor de contact in mod activ, fiind prezenti in ring pe o perioada lunga de timp.

Fie ca este vorba despre fostul campion Local Kombat Ciprian Sora sau de inca activii Ionut Iftimoaie si Ionut Atodiresei sau despre arbitrul de ring Cezar Gheorghe si fostul nostru campion mondial la box, Leonard Doroftei, fanii sporturilor de contact au de unde sa aleaga.

Lupta se da la varf intre Atodiresei si Doroftei. Numai unul va primi distinctia pentru intreaga activitate, iar noi vom fi aici sa ii multumim!

„Sunt onorat de nominalizare, fac acest sport de la 13 ani si de multe ori au existat situatii care m-au pus in dificultate: imi amintesc cu placere de o Gala in care a trebuit sa ma bat de doua ori: am avut primul si ultimul meci din gala, cu adversari pe masura; unul era campion mondial, celalalt european”, ne-a declarat Ionut „Pitbull” Atodiresei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *