Categorii
Nr. 3 / Mai - Iunie 2008

Ashford Castle – O reşedinţă pentru regi şi regine

SITUAT PE MALUL UNUIA DINTRE CELE MAI MARI LACURI DIN IRLANDA, LOUGH CORRIB, ÎN ŢINUTUL IRLANDEZ MAYO, CASTELUL ASHFORD DATEAZĂ DIN 1228.

SITUAT PE MALUL UNUIA DINTRE CELE MAI MARI LACURI DIN IRLANDA, LOUGH CORRIB, ÎN ŢINUTUL IRLANDEZ MAYO, CASTELUL ASHFORD DATEAZĂ DIN 1228. DUPĂ O ISTORIE ZBUCIUMATĂ DE APROAPE 800 DE ANI, ASHFORD ESTE RECUNOSCUT ASTĂZI CA O PROPRIETATE DE CLASĂ MONDIALĂ, O DESTINAŢIE DE LUX PENTRU CEI MAI STILAŢI DINTRE TURIŞTI

Fostă reşedinţă a familiei Guinness, Ashford a fost de-a lungul timpului gazdă pentru multe celebrităţi, fie că vorbim de membri ai familiilor regale din Europa, figuri politice, oameni de afaceri sau vedete de film. Îndrăgostiţii – desigur, cei cu bugete pe măsură -, preferă castelul Ashford printre cele mai potrivite locuri din lume în care să spui „Da“-ul vieţii.

Castelul din secolul XIII este mărturie a unei fascinante epoci ascunse, deschizându-şi porţile ca hotel exclusivist abia în 1939.

Oaspeţii săi au la dispoziţie o suprafaţă de 350 de acri de teren împădurit. Situat la numai 30 de minute de oraşul Galway, şi de Aeroportul Internaţional Shannon, Castelul Ashford este o opţiune perfectă pentru vizitatori de toate vârstele, sosiţi din toate colţurile lumii.

Arhitectura impunătoare a Castelului, pe fondul unui peisaj spectaculos desenat de pădurile din jur, lacuri şi munţi, pare un loc în care timpul a împietrit, deşi Ashford-ul de astăzi este radical schimbat faţă de era în care a fost ridicat, în urmă cu opt secole.

Fiecare dintre cele 83 de spaţii de cazare (fie ele Camere Deluxe, State, Corrib sau Apartamentul Prezidenţial) are un design propriu, astfel încât să ofere oaspeţilor un confort deosebit.

Stilul este cuvânt de ordine, de la marmură şi finisaje elegante la echipamente de ultimă generaţie şi candelabre care amintesc de trecutul glorios. Deşi multe dintre camere îşi păstrează aspectul original, toate sunt echipate cu aparatură modernă, inclusiv internet şi televiziune interactivă.

Cei care ajung la Ashford se pot bucura, dincolo de confortul regesc, de o gamă largă de activităţi relaxante sau captivante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *