Categorii
Stiri

Antonescu strange vedete la Marshal Garden

Muzica lor reprezinta un reper de referinta din copilaria si adolescenta multora dintre noi, iar personalitatea lor a ramas la fel de puternica si rasunatoare astazi la fel ca acum 30 de ani.

Doua dintre cele mai indragite cantarete de muzica usoara romaneasca, Angela Similea si Dida Dragan, imbracate impecabil si intr-o mare forma, si-au dat intalnire la inceputul acestei saptamani in incinta hotelului de lux Marshal Garden, acolo unde se afla sediul Uniunea Nationala a Artistilor din Romania (UNART).

UNART are ca principal obiect de activitate gestiunea colectiva a drepturilor conexe ce apartin artistilor interpreti sau executanti iar administratorul general organizatiei este omul de afaceri Ion Antonescu, patronul hotelului Marshal si al agentiilor de turism cu acelasi nume.

Doamnele muzicii usoare, Angela Similea si Dida Dragan, au avut o intalnire de lucru cu Ion Antonescu, cand in acelasi timp, in incinta hotelului se afla si marele campion mondial la box Mihai Leu, un client fidel al locatiei ce s-a deschis in urma cu doar cateva luni.

„Ii multumesc domnului Antonescu ca a avut ideea excelenta de a deschide chiar in centrul Bucurestiului un hotel la cel mai inalt nivel din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite si al confortului ce imi aduce aminte de marile hoteluri din Occident.”, a aratat Mihai Leu, care locuieste la Hunedoara dar vine frecvent la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *