Categorii
Stiri

Andreea Raicu nu se LAUDA pe facebook

In calitatea sa de femeie de afaceri, Andreea Raicu a fost invitata speciala a celei de a doua editii a Atelierelor de Idei Unica, gazduita de hotelul de lux Marshal Garden.

Alaturi de Camelia Sucu si de alte doua personalitati din zona de bussiness, vedeta tv a vorbit despre implicatiile retelei de socializare facebook in activitatea sa profesionala si nu numai.

„Facebook-ul este foarte important pentru oricine isi deschide o afacere, intrucat reprezinta cea mai buna metoda de promovare si mai putin costisitoare. Eu folosesc facebook intrucat afacerea mea, revista online andreearaicu.ro, are nevoie de o cat mai multa vizibilitate. Toate postarile de pe pagina mea, chiar daca nu sunt facute toate de mine, ci si de cei din echipa mea, au legatura cu stilul si personalitatea mea. Uneori postez si fotografii din vacantele mele, desi se intampla sa fiu banuita ca fac acest lucru ca sa ma dau mare. Credeti-ma daca as vrea sa ma dau mare, as avea ce fotografii sa postez”, a declarat Andreea Raicu in cadrul seminarului despre experientele sale cu social media si cum a ajutat-o networking sa progresese in afacerea sa.

Cealalta vedeta a serii, Camelia Sucu, a aratat senzational intr-o tinuta „all black” si s-a intretinut toata seara cu Raluca Hagiu, redactor sef Unica.
De asemenea, ea a fost intampinata de Ion Antonescu, patronul hotelului Marshal Garden.


Foto: marshalgarden.ro

La eveniment, au mai fost prezente fostele gimnaste Monica Rosu, Silvia Stroescu si voleibalistul Sergiu Stancu si sotia sa, Anca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *