Categorii
Nr. 8 / Martie-Aprilie 2009

Ally Hilfiger – Artista moştenitoare a imperiului Tommy Hilfiger

ALLY HILFIGER, PE NUMELE SĂU REAL ALEXANDRIA CAROLINE HILFIGER, S-A NĂSCUT PE 26 FEBRUARIE 1985, LA NEW YORK CITY, FIIND FIICA CELEBRULUI DESIGNER AMERICAN TOMMY HILFIGER.

Copilăria sa a fost împărţită între Greenwich, Connecticut unde a mers la Convent of the Sacred Heart -, şi Manhattan, unde a urmat Professional Children’s School. În perioada şcolii, Ally simţea că spre deosebire de colegii ei, care nu erau buni decât întrun singur domeniu, ea excela în mai multe zone, în general legate de creativitate. Ceea ce, de altfel, avea să dovedească odată ajunsă la vârsta maturităţii.

LA 13 ANI, ÎN SHOW-BIZZ

Debutul său în show-bizz a avut loc la vârsta de 13 ani, când a jucat pe Broadway, în Abby’s Song, iar mai târziu, la vârsta de 17 ani, Ally a produs o peliculă despre cel de-al Doilea Război Mondi al, „Proud“. Dar faima şi celebritatea sa, ca de altfel şi un nou statut, altul decât cel de fiica tatălui său, aveau să vină în 2003, odată cu reality show-ul „Rich Girls“, în care a jucat alături de prietena sa cea mai bună de la acel moment, Jaime Gleicher.

Reality show-ul, difuzat de postul de muzică MTV, avea titlul original „Doar pentru că sunt bogată, nu înseamnă că nu am şi eu probleme“, fiind centrat pe viaţa lui Ally şi a lui Jaime Gleicher, aflate la vârsta crizelor existenţiale. Show-ul despre viaţa lui Ally Hilfiger a fost, de fapt, premergătorul unor reality show-uri gen „The Simple Life“, cu Paris Hilton. Deşi filmul a fost un succes, făcând ratinguri uriaşe, nu a fost difuzat decât timp de un sezon, din pricina repulsiei lui Ally pentru film, care realizase între timp că pelicula o face să se simtă izolată şi complet singură.

Tot din perioada acestui reality show datează şi o imagine a lui Ally, care nu i-a fost extrem de favorabilă şi care avea să o urmărească mult timp. După show, Ally s-a internat într-un centru de reabilitare, acesta fiind de altfel şi momentul în care prietenia sa cu Jaime Gleicher a luat sfârşit.

PICTURA LUI „8“

De la momentul acela, viaţa lui Ally s-a schimbat, iar fiica celebrului designer a evoluat spiritual, devenind extrem de pasionată de pictură. Mai mult, pasiunea pentru cifra sa norocoasă, 8, a condus chiar la deschiderea unei expoziţii personale, în care diverse lucrări prezentau abordări diferite ale cifrei norocoase a moştenitoarei lui Hilfiger. „Aş vrea să îmi pot expune toate manifestă rile de creativitate. Eu produc filme, pictez, şi mi-am ajutat tatăl în ceea ce priveşte designul vestimentar încă de când aveam 11 ani“ spunea ea.

ENERGII VINDECĂTOARE

Parte a „noii generaţii de oameni creativi“, Ally Hilfiger spunea, nu cu mult timp în urmă, că este „multitalentată“ şi că deţine o varietate întreagă de mijloace de exprimare artistică. Celebra fiică a designerului Tommy Hilfiger iubeşte moda, actoria, arta şi uneori chiar încearcă să le combine în maniere inovatoare în cadrul unor expoziţii multimedia, de care de altfel este extrem de mândră. Însă, o nouă pasiune a tinerei artiste este aceea de a vindeca oamenii cu probleme de sănătate.

„Dacă nu am putut face actorie, dacă nu am putut picta sau nu au am putut face design vestimentar, aş vrea cu adevărat să devin vindecătoare“, spunea Ally Hilfiger, detaliind că se referea la o vindecare holistică, prin intermediul câmpurilor energetice. Ea spune că a început deja să vindece oameni, că o face între proiectele sale artistice, dar adaugă ea „mi-ar plăcea să am o diplomă şi chiar să am o profesie din a vindeca oameni“.

FASHION, O NOUĂ LINIE

Anul acesta a prins-o pe Ally lucrând alături de tatăl său la show-ul acestuia de prezentare a colecţiei Toamna 2009, un eveniment ce a avut loc în data de 19 februarie. Însă, spre deosebire de anii trecuţi, când tânăra şi-a pus amprenta şi pe colecţie, anul acesta a avut mai degrabă sarcini organizatorice şi mult mai puţin glamour. Cu toate acestea, cariera sa în fashion este abia la început, iar Ally lucrează la portofoliul său. „Ştiu câtă muncă înseamnă să creezi o linie vestimentară. Ceea ce vreau eu este să mă familiarizez cu toate aspectele acestei afaceri până să trec la treabă. Nu consider că mi se cuvine totul pentru că port acest nume, ci vreau să fiu un bun muncitor înainte de toate. Atunci când începi propria-ţi linie, în general este bine să ai banii tăi, iar eu asta fac acum“, spune fiica lui Hilfiger despre intenţiile sale serioase în ceea ce priveşte industria modei.

Un răspuns la “Ally Hilfiger – Artista moştenitoare a imperiului Tommy Hilfiger”

I love the pictures and I crlatiney love the inspiration! Thank you for you lovely comment. I really appreciate it! Check out my New York Fashion Week pictures!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *