Categorii
Stiri

ALIN PANAITE A DAT LOVITURA

Se pare ca Alin Panaite, antrenorul de K1 al luptatorilor romani, a dat lovitura. El este cautat de luptatori de top din intreaga lume care vor sa se antreneze cu el.

Alin Panaite, antrenorul celor mai multi luptatori profesionisti de K1, se poate considera norocos.

Si-a inceput cariera de sportiv in Romania, dar a luptat mai mult in Grecia, unde a si ajuns campion.

Intors in tara, Alin a pus bazele salii Respect Gym, locul care a devenit in putin timp o pepiniera de campioni.

„Suntem singura sala din lume care are un numar atat de mare de campioni la un loc: Pitbull Atodiresei si Bogdan Stoica sunt campioni mondiali, Andrei Stoica este campion european si va avea meci de centura mondiala, Claudiu Badoi este campion national. Benny Adegbuyi a avut un debut spectaculos in meciurile de K1 si va avea un cuvant greu de spus in acest sport”, ne-a declarat Alin Panaite.

Tot pe mainile antrenorului roman a ajuns si o femeie campion-mondial 2012, grecoaica Kallia Kourouni.

O prezenta delicata la prima vedere, sexy si timida, dar care se transforma in ring intr-o luptatoare de temut, Kallia se intelege foarte bine cu Alin, mai ales ca in Grecia au avut acelasi antrenor.

Luptatorii straini sau cei din provincie care sosesc in Bucuresti pentru Galele organizate aici isi fac antrenamentele tot in sala lui Alin.

Ultimul exemplu este cel al luptatorului american Carter Williams: „Imi place ca aici fac strategie de lupta. Nu eram obisnuit cu asa ceva. Am gasit in Bucuresti o scoala foarte buna si stau mult in sala sa invat si lucruri noi. Alin este extraordinar si cu „Printul” (Claudiu Badoi) ma antrenez aproape zilnic de cand am venit. La anul voi veni sa ma antrenez in Romania cu Panaite”, a spus Carter Williams.

La sala de langa Afi Cotroceni Alin a avut grija sa isi dezvolte si un mic business: „Am incercat sa ma gandesc la toti cei care doresc sa faca miscare alaturi de noi. Am si cateva programe pentru femei, auto-aparare, iar Ionut Atodiresei si-a dezvoltat o divizie de „pitbuli” copii. Se fac antrenamente prin care se dezvolta auto-controlul, auto-apararea. Ca orice sport, si sporturile de contact te disciplineaza, dar iti dau si siguranta de sine”, a incheiat Alin Panaite.

Cand nu e in sala de antrenamente, Alin obisnuieste sa iasa si la evenimente mondene.

La ultimul eveniment la care a participat, Alin s-a pozat cu fetele de la Muse Girls si s-a declarat un fan infocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *