Categorii
Stiri

Vrăjitoarea Vanessa din nou în LIBERTATE

Joi, Curtea de Apel Bucureşti a decis eliberarea din arest a Roxanei Lider, alias vrăjitoarea Vanessa, în dosarul în care este acuzată că a escrocat-o şi şantajat-o pe Oana Zăvoranu.


Foto: mediafax.ro

Vrăjitoarea „Vanessa” a cerut în 13 septembrie, la Tribunalul Ilfov, înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Instanţa a respins cererea Roxanei Lider, decizia fiind contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care a judecat miercuri recursul.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au admis, joi, cererea Roxanei Lider şi au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea Chitila, unde aceasta are domiciliul.

Decizia instanţei este definitivă, astfel că Roxana Lider va fi cercetată în libertate.

Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, Sava Craiff Buzea şi Ion Constantin vor fi judecaţi în continuare în arest.

Cei patru au fost trimişi în judecată în luna mai, în stare de arest, pentru escrocarea şi şantajarea Oanei Zăvoranu.

Alături de aceştia sunt judecate alte şapte persoane, între care şi denunţătorul fostului procuror Maximilian Bălăşescu, acuzat de corupţie.

Procurorul învestit iniţial cu soluţionarea cazului vrăjitoarelor, Maximilian Bălăşescu, a fost arestat, în 1 februarie, fiind acuzat că a cerut mită 300.000 de euro pentru a închide dosarul.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *