Categorii
Stiri

VERTU lanseaza modelul de smart phone CONSTELLATION

VERTU SE REINVENTEAZĂ ODATĂ CU LANSAREA NOULUI MODEL CONSTELLATION

Vertu lansează noul smartphone Constellation; asamblat manual în Anglia, acesta îmbină materiale premium şi un design contemporan

Lansarea se face printr-o “extraordinară” campanie de promovare realizată în colaborare cu unul dintre cei mai apreciaţi fotografi de modă ai momentului, KristianSchulller
Lansarea vine după 12 luni de transformare continuă în cadrul managementului celui mai cunoscut producător de telefoane mobile de lux din lume
Constellation va fi disponibil la preţul de €4,900

Vertu Constellation

Constellation este un smartphone modern care combină întreaga experienţă acumulată de Vertu până în acest moment în folosirea materialelor premium, măiestria artizanatului, tehnologia de top şi servicii exclusiviste. Forma simplistă şi contemporană a acestui model a fost concepută pentru a se potrivi în mod egal tuturor utilizatorilor săi, indiferent de sex.

Directorul General Executiv Vertu, Massimiliano Pogliani, a spus: “Este o perioadă vibrantă pentru Vertu. Aceasta este a doua lansare importantă de produs în 2013 şi ne ajută să definim clar o strategie de segmentare care identifică liniile distincte de produse din portofoliul Vertu. Astfel, Vertu îşi va lărgi aria de interes, atrăgând atât clienţi noi cât oferind şi utilizatorilor Vertu posibilitatea de a alege.”

Directorul de Produs Vertu, Ignacio Germade, a zis: “Constellation aduce un suflu contemporan design-ului Vertu. Când am creat VERTU Ti, am folosit un design elegant, reprezentativ pentru toate produsele Vertu lansate până în acel moment. În schimb, la Constellation am folosit un design modern pentru a crea un telefon minimalist, actual şi uşor de înţeles. În timp ce design-ul noului Constellation duce brand-ul Vertu spre o direcţie cu totul nouă, în ceea ce privește conținutul acesta păstrează aceleași caracteristici pentru care brand-ul este atât de cunoscut – materiale plăcute la atingere, tehnologie performantă și artizanat.”

Cristalul de safir joacă un rol important în povestea brand-ului Vertu. Constellation folosește o singură bucată de cristal de safir de 5.1 inch, care cântărește peste 100 de carate şi care acoperă aproape în întregime partea din față a telefonului, inclusiv ecranul HD de 4.3.inch cu o rezoluție de 720p. Safirul, fiind rezistent la orice fel de zgârieturi, mai puțin cea a diamantului, asigură aspectul impecabil al ecranului pe întreaga durată de viață a telefonului.

În jurul ecranului de safir se regăsește o carcasă din titan de gradul 5, un metal de două ori și jumătate mai rezistent decât oțelul inoxidabil care cântărește pe jumătate cât acesta. Durabilitatea și greutatea mică a titanului de gradul 5, alături de aspectul imaculat pe care îl capătă după ce este lustruit, îl recomandă drept materialul perfect pentru terminalele Vertu.

Constellation este îmbrăcat într-o piele de vițel de cea mai bună calitate. Vertu a ales cu atenție cele mai fine piei de vițel disponibile în regiunea munţilor Alpi, colaborând cu o tăbăcărie renumită pentru experiența de peste 150 de ani în domeniu. Constellation se va lansa în cinci culori superbe – Cappuccino, Negru, Orange, Mocha și Fuchsia – pentru fiecare aparat în parte folosindu-se o singură bucată de piele.

În ceea ce privește partea tehnică, Vertu Constellation îi oferă tot ce are nevoie utilizatorului modern de smartphone: Android™ 4.2 Jelly Bean, processor Qualcomm® Snapdragon™ dual core 1.7 GHz CPU, 32GB de memorie internă, 13MP rear-facing camera cu full HD video (1080p), o cameră frontală de 1.3MP recomandată de Skype™, Wi-Fi, Bluetooth și NFC.

De asemenea, Constellation vine cu un portofoliu de ringtone-uri de excepție compuse special pentru Vertu și interpretate de către Orchestra Simfonică din Londra. Realizarea acestor ringtone-uri a fost posibilă datorită dedicării și capacității inginerilor de la Vertu de a crea un sunet de o claritate acustică de neegalat. Noul telefon are integrat un software pentru reducerea zgomotului și un dispozitiv aptX® care asigură o calitate superioară redării audio atât în cazul folosirii căștii cu Bluetooth® cât și a difuzorului.

Alături de oferta vastă de funcții tehnice, se regăsesc și serviciile exclusiviste grupate în Vertu LIFE și Vertu CERTAINTY.

Vertu LIFE oferă utilizatorilor o selecție personalizată de privilegii exclusiviste și acces nelimitat la evenimente de elită, direct de pe telefonul personal. De asemenea, acesta mai include acces gratuit la cele mai renumite ”Private Members’ Clubs” din întreaga lume, acces la evenimente cu intrare posibilă doar pe bază de invitație și experiențe de shopping cu ” ușile închise”.

Vertu CERTAINTY protejează clienții, telefoanele lor Vertu și datele personale din telefon prin intermediul unei tehnologii superioare și a unor parteneri experți în domeniu. Acest serviciu include și comunicare criptată posibilă datorită parteneriatului cu Silent Circle, acces global la Wi-Fi prin iPass, securitate personală sau pentru corporații prin intermediul Protector Services Group și anti-virus Kaspersky.

Campania Vertu

Vertu Constellation se va lansa prin intermediul unei noi campanii de promovare la nivel global.
Campania a fost concepută pentru a surprinde elementele britanice care fac parte din identitatea Vertu, folosirea materialelor de excepție, măiestria artizanatului, tehnologia și oferta de servicii exclusiviste Vertu. Realizate în parteneriat cu renumitul fotograf Kristian Shuller, imaginile campaniei se focusează pe scene extraordinare care fac referire la aspecte specifice brand-ului Vertu.

Directorul General Executiv Vertu, Massimiliano Pogliani, a spus: “Noua campanie marchează o schimbare fundamentală în promovarea Vertu. Aceasta reflectă încrederea în brand și dorința noastră de a expune universul extraordinar pe care îl creăm pentru clienții noștri. Paleta bogată de imagini surprinde o lumină strălucitoare într-un cadru de basm care captează imaginația privitorului dar încadrează și aspecte raționale ale brand-ului, cum ar fi meticulozitatea artizanatului și serviciile personalizate.”

Campania, VERTU EXTRAORDINARY, a fost creată de Chi & Partners din Londra, agenție de creație publicitară cu care Vertu colaborează din iulie 2013.

Vertu – Din Octombrie 2012 până în Octombrie 2013

Vertu împlinește un an de când iși desfășoară activitatea ca și companie independentă după ce a fost cumpărat de fondul de investiții EQT. Constellation marchează a doua lansare majoră de produs a companiei în această perioadă. O serie de schimbări la nivelul managementului companiei au avut loc în ultimele 12 luni. Massimiliano Pogliani, fost Director de Marketing Vertu, a fost numit Director General Executiv în iunie a.c. Tot în iunie, Jonathan Sinclair s-a alăturat echipei Vertu ca Director de Operațiuni, după ce a părăsit Jimmy Choo.

Massimiliano Pogliani a declarat: “A fost o perioadă plină pentru noi toți la Vertu. Am încercat sa reconturăm compania, pregătind-o pentru un viitor mai senin, mai promițător. Au avut loc multe schimbări în urma vânzării acesteia și am fost nevoiți să aplicăm aceeași abordare inovativă pe care o folosim în dezvoltarea produselor pentru fiecare arie de operațiuni în parte. Am insistat în mod special pe procesul de producție unde am încercat să balansăm măiestria artizanatului, specific industriei de lux, cu ritmul rapid al tehnologiei moderne. Aceasta este o perioadă de transformare pozitivă a companiei, în care conturăm gamele viitoare de produse, raționalizăm operațiune globale și ne asigurăm că dezvoltăm continuu industria telefoanelor mobile de lux în cel mai relevant mod posibil pentru clienții nostri.”

Vertu a inițiat industria telefoanelor mobile de lux în anul 2002 odată cu lansarea telefonului său de referință ”Signature”. De atunci a fost lider de piață, în pofida competiției marilor brand-uri de-a lungul anilor. Fiecare telefon Vertu este asamblat manual în atelierul de producție situat în Hampshire, Anglia și este semnat de meșteșugarul care îl creează, ca și simbol al pasiunii, mândriei și dedicării pentru fiecare produs în parte.

Noul model Vertu Constellation este disponibil în magazine din Octombrie 2013, la prețul de €4,900. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.vertu.com.

Notă

Vertu este liderul pieţei al cărei iniţiator a fost în urmă cu zece ani. Creat pentru a veni în completarea stilului de viaţă al utilizatorului său, Vertu oferă servicii personalizate de lux în combinaţie cu cele mai înalte standarde de design, tehnologie şi producţie.

Pentru cele patru colecţii distincte ale sale – Constellation, Signature, Ascent și Ti – Vertu foloseşte metode inovative în procesul de producţie combinând tehnologia modernă cu tehnicile tradiţionale ale artizanatului, fiecare telefon în parte fiind asamblat manual de o singură persoană la sediul central din Anglia.

Vertu este disponibil în peste 500 de magazine, dintre care 70 sunt magazine tip boutique, în peste 66 de ţări la nivel global. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.vertu.com.

Vertu Constellation
SPECIFICAŢII FIZICE
Lungime: 142.2mm, Lăţime: 70.4mm, Adâncime: 11.2mm
Greutate: 179g

SERVICII
Vertu Life. Vertu Certainty.

SPECIFICAŢII TEHNICE

SISTEM DE OPERARE
Android 4.2 (Jelly Bean)

CARACTERISTICI HARDWARE
Procesor Qualcomm® Snapdragon™ Dual-core 1.7GHz
Display HD de 4.3” cu o rezoluţie de 720p din cristal de safir
Cameră principal 13 MP cu AF şi blitz cu LED dublu
Cameră frontală de 1.3MP compatibilă Skype™
Memorie internă de 32GB
Speaker performant de 11mm x 15mm
A-GPS + Compass
Gyro şi accelerometer pentru orientare şi jocuri
Baterie:
Internă 1800mAh Li-ion
Timp de vorbire: Până la 14 ore şi 30 minute (WCDMA)
Stand-by: Până la 405 ore

CONECTIVITATE
Quadband GSM 850/900/1800/1900 MHz
WCDMA Bands I, II, IV, V, VIII
HSPA+, Cat24, 42Mb/s Downlink, Cat6 5.76Mb/s Uplink
WLAN 802.11 a,b,g, n, inc. WAPI for PRC
Micro USB
3.5mm audio socket
Bluetooth® v4.0 + LE
CSR aptX® support
NFC
Wi-Fi hotspot (tethering & portable hotspot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *