Categorii
Stiri

Tonciu și Mitea la un pas să se căsătorescă în direct

Invitați joi, în emisiunea Happy Hour a lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu și Nicolae Mitea au fost la un pas să plece acasă CĂSĂTORIȚI.

Fiind mai tot timpul între două împăcări sau între două certuri, îndrăgostiții nu știu data exactă pe care trebuie să o sărbătorească, de aceea ei sărbătoresc, în fiecare an, perioada între 15 și 20 iunie.

Dragostea lor este cu năbădăi și așa cum a zis Mitea, sunt împreună de patru ani, timp în care s-au certat și împăcat de nenumărate ori.

Mitea a mai spus că Andreea are probleme cu nervii în timp ce el este cel care aduce calmul și împăcarea în cuplu.

Declarația serii a sosit din partea lui Mitea.
Acesta a subliniat că trebuie să aibă un copil împreună cu Andreea, având în vedere că relația lor durează de mult timp, dar Andreea a declarat că, deși își dorește un bebe, totuși trebuie să mai copilărească un timp.

Ambii eu fost, însă de acord, că „merge treaba” și că după aceasta emisiune nu se vor certa, așa cum fac de obicei.

Reamintim că Mitea s-a dus după iubita lui, Andreea Tonciu, să o ajute la munca pentru Circ, muncă transmisă în emisiunea „Serviți, vă rog”, difuzată de Pro Tv în această perioadă, dar că acolo s-a certat permanent cu Nea Mărin, gazda spectacolului.

Punctul culminant al show-ului a fost cel în care Măruță, cu glumele caracteristice, a adus în emisiune un Ofițer al Stării Civile, lăutari și toate cele trebuincioase ca să îi cunune, ceea ce i-a luat complet prin surprindere pe cei doi porumbei și ambii au căutat tot felul de scuze pentru a evita un astfel de deznodământ.

Cei doi nu și-au dat seama că este o farsă marca Cătălin Măruță și în timp ce Andreea râdea fără motiv, Mitea a fost foarte sigur pe el și a declarat răspicat: „…trebuie să refuz…” și a continuat: „nu este momentul în momentul de față, aici în emisiune…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *