Categorii
Stiri

Simona Trasca, Loredana Chivu si Casandra lui Ogica, show sexy de 1 Decembrie

Vineri seara, dupa miezul noptii, cele mai frumoase manechine din showbizul nostru sarbatoresc Ziua Nationala intr-un mod inedit, pe scena Clubului Princess din Bucuresti.

Astfel, Loredana Chivu – Miss Tanga, Simona Trasca – alias Pamela de Romania, Casandra lui Ogica, Ruxandra Prodan – Miss Liga sexy, Denisa Bita – Miss tanga 3 D si multe alte frumuseti care delecteaza privirile tuturor pe catwalk vor veni in fata publicului din Princess pentru a-si dovedi patriotismul.

Fetele vor defila în tinute sexy, lenjerie intima accesorizata cu detaliul cel mai important: steagul Romaniei, pe care îl vor purta cu mandrie într-o prezentare inedita, dedicata zilei de 1 Decembrie.

In plus, petrecaretii se vor putea distra pe cinste la petrecerea ZU.

In plus, Adi Mihaila aduce cele mai tari hituri de club mixate de DJ Energy K!

2 răspunsuri la “Simona Trasca, Loredana Chivu si Casandra lui Ogica, show sexy de 1 Decembrie”

Romania este la ora actuala o tara de proxeneti si de curve nenorocite – javrele dracului… Emisiunile de la TV sunt de kakat…vai si amar de ce se intampla in lume in general.

Casandra este o drogata si manipulata de un CELEBRU PROXENET pe nume OGICA. Asta este adevarul… pentru a-i produce bani lui proxenetul Ogica. El nu are nici-un venit legal. Traieste din nenorociri.Sunt ruda cu el si cunosc foarte bine de ce este in stare acest jeg uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *