Categorii
Stiri

Sebastian Colţescu, prima reacţie după ce a fost acuzat de rasism

Sebastian Colţescu (43 de ani), arbitrul care a declanşat un scandal monstru cu care a „reuşit“ să umbrească toate meciurile de marţi seară din Liga Campionilor.

Planeta fotbalului pare că s-a oprit în loc după ce Sebastian Colţescu a folosit apelativul „negru“ pentru a-l descrie pe Pierre Webo, fost fotbalist camerunez, acum în stafful clubului Istanbul Başakşehir.  

De aici a plecat scandalul care a dus la oprirea definitivă a partidei PSG – Istanbul Başakşehir, după numai 14 minute.

UEFA a anunţat că partida se va relua diseară (ora 19.55), fără brigada din România formată din Ovidiu Haţegan (central), Sebastian Gheorghe (asistenţi) şi Sebastian Colţescu (rezervă).   

În această dimineaţă, pe un cont de Twitter care i-ar aparţine lui Sebastian Colţescu a apărut o reacţie scurtă. Contul nu este certificat de Twitter şi are doar 51 de abonaţi.

„Îmi cer scuze pentru această neînţelegere. Nu am avut intenţia de a fi rasist. Într-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect şi pot fi înţeleşi greşit. Îmi prezint scuzele în numele UEFA Champions League. Sper că mă veţi înţelege“, a scris centralul din Craiova.

Citește mai mult AICI

Poate vrei să citești și știrile de AICI

Sursă foto: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *