Categorii
Arhiva revista Stiri

Scandalul Revelionului de la TVR1 ia amploare

Scandalul emisiunii de la TVR1 din noaptea de revelion ia amploare și trezește din letargie politicienii apatici.

Organizarea emisiunii de revelion intitulată „Revelion la mine Acas'” ai cărei protagoniști au fost Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Dan Bittman, emisiune în care sunt luate la „mișto” autoritățile, inclusiv președintele Iohannis, autorități care nu au fost în stare să facă nimic eficient în lupta cu pandemia, a trezit spiritul justițiar al aleșilor neamului.

Nici nu am înțeles ce i-a enervat atât de tare pe politicieni – faptul că pe emisiune s-au plătit 140.000 euro din banii contribuabililor sau faptul că emisiunea îndeamnă la nesupunere în ceea ce îmseamnă măsuri de protecție sanitară în fața temutului virus?!

Cert este că tot arcul majoritar al puterii s-a pus cu tunurile pe conducerea PSD-istă a TVR într-un gest evident de a-și aduce în funcțiile cheie ale televiziunii publice oamenii credincioși.

Despre ce e voie și ce nu la TVR spune chiar deputatul PNL Pavel Popescu, cu referire la programul de Revelion de la TVR: “Asta cu înjuratul Președintelui, guvernului și al PNL-ului e o porcărie. E dreptul lor să o facă. Întotdeauna, noi politicienii vom fi ironizați și înjurați și n-avem dreptul să ne plângem pentru asta.”

Emisiunea cu pricina poate fi vizionată integral chiar aici.

Dar, totuși acesta se plânge că: „Dar să instigi la nerespectarea regulilor în plină pandemie, în ultima noapte din an, este nu doar lipsă de responsabilitate, ci prostie, rea voință și un motiv cât se poate de clar pentru un dosar penal pentru o infracțiune contra sănătății publice.”

Deputatul a mai subliniat că: „În ce stat normal la cap, televiziunea de stat plătește din banul public 140.000 de euro câteva glume de “vedete” coronasceptice și iresponsabile pentru a instiga la nerespectarea regulilor din pandemie.”

La „gâtul” conducerii TVR au mai sărit și alți politicieni ai majorității.
Declarațiile lor le puteți citi AICI

Poate vă interesează și știrile de AICI

Surse foto: click.ro și pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *