Categorii
Stiri

ROXANA NEMES, PE URMELE INNEI ! Pleaca la Paris !

Frumoasa cantareata a semnat cu aceeasi casa de discuri din Franta

Motive de bucurie pentru Roxana Nemes in prag de sarbatori! Tanara cantareata incheie anul 2011 cu o mare realizare profesionala: a reusit semnarea unui contract foarte important cu Summit Records, aceeasi casa de discuri care a propulsat-o pe Inna in lumea larga.

Pentru Roxana, inceputul de an va insemna nenumarate deplasari la Paris, dar si un turneu pe teritoriul Frantei: „La inceputul lunii ianuarie voi pleca la Paris unde voi avea o sedinta foto pentru o revista renumita din Franta, iar in luna februarie avem deja programat un turneu de promovare pe teritoriul francez. Tot in 2012 voi lansa si primul meu album. Ma simt o persoana norocoasa!”, e declarat Roxana Nemes.

Imediat dupa semnarea contractului cu Summit Records, Roxana a devenit interesanta si pentru o casa de discuri din Germania, care doreste difuzarea videoclipului „Give a little more” in mai multe tari din Europa: Germania, Elvetia si Austria.
„Sunt pregatita sa ma lansez si in Europa. Se pare ca ideea videoclipului „Give a little more” in care am filmat complet goala, a fost inteleasa si apreciata mult in tarile occidentale”, a continuat Roxana.

Imagini de la filmarea videoclipului:

Iata aici videoclipul care a atras atentia caselor de discuri din Europa (confirmare varsta peste 18 ani):
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3DyzVOEfm-7Aw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *