Categorii
Stiri

Rochia donata de Galyna la Balul Rotary a ajuns la un diplomat

Palatul Parlamentului a găzduit vineri seară Balul Rotary, un eveniment ce a avut ca principal scop promovarea proiectului național „Salvați inima unui copil”.

Banii strânși din donații și din licitarea unor obiecte speciale ce au aparținut sau au fost donate de mai multe personalități publice au fost direcționați pentru susținerea unui grup de medici, chirurugi și anesteziști ce vor fi trimiși la specializare pe neontologie și chirurgie cardiacă în Israel.

Însoțită la acest eveniment caritabil de amica sa, realizatoarea tv Adela Diaconu, creatoarea de modă Galyna Pânzari a oferit spre vânzare o rochie gri din catifea cu accesorii, ce face parte din colecția sa de toamnă.

Ea a fost cumpărată de Doris Mircea, diplomat de carieră ce din anul 2010 se află la conducerea Direcției Generale de Diplomație Publică din cadrul Ministerului Afacerilor, ocupând funcția de director general.

Pentru cariera sa prolifică in MAE, Doris Mircea a fost distinsă de Traian Băsescu, președintele României, cu medalia „Meritul Diplomatic în Grad de Cavaler”. ”

Am cumpărat această rochie suprbă făcută de creatoarea de modă Galyna pentru a putea sprijini în acest fel proiectul național „Salvați inima unui copil”, a arătat Doris Mircea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *