Categorii
Stiri

Qatar Airways cea mai LUXOASA companie aeriana din lume

In epoca moderna, nimeni nu-si mai inchipuie viata fara avion, iar companiile aeriene se intrec sa ofere servicii care mai de care mai deosebite cu care sa atraga cat mai multi clienti.

Fie ca sunt turisti care vor sa descopere si cele mai indepartate colturi ale lumii, fie ca sunt oameni de afaceri ocupati si grabiti sa ajunga dintr-un loc in altul foarte rapid, toata lumea foloseste transportul aerian.

Compania de consultanta in domeniu, Skytrax, a realizat recent o analiza a celor mai bune companii aeriene pe segmentul lux si business si a reiesit ca cele mai bune servicii sunt oferite de companiile din Orientul Mijlociu si Asia.

Astfel, primul loc este ocupat de Qatar Airways, urmata de Asiana Airlines, Singapore Airlines, Cathay Pacific Airways, ANA (All Nippon Airways), Etihad Airways, Turkish Airlines, Emirates, Thai Airways si Malaysia Airlines.

Printre serviciile oferite de acestea intalnim tratamente spa, mancare extravaganta gatita de propriii bucatari, apartamente de lux pentru cei cu dare de mana sau aparatura audio-video de cea mai buna calitate.

Sursa: dailybusiness.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *