Categorii
Stiri

Procesul de divorț dintre Larisa și Alin Oprea (Talisman)

Procesul de divorț dintre Larisa și Alin Oprea (Talisman) a debutat furtunos, cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate.

Cale de împăcare nu mai este, din moment ce deja a avut loc primul termen al procesului de divorț în care sunt implicați Alin Oprea, de la „Talisman”, și Larisa.

Ruptura dintre cei doi ar fi survenit la începutul acestui an, iar primul semn a fost dat de soția artistului, care transmitea pe rețeaua de socializare că relația începută acum aproape un sfert de secol s-a cam… terminat.

Se anunță unul dintre cele mai „încinse” procese de divorț din România iar cei doi ar fi pregătiți să facă dezvăluiri incendiare, în care se acuză de infidelitate, după ce nu s-au înțeles la notar.

El ar urma să detalieze din „infidelitățile” femeii care i-a fost alături timp de 22 de ani și care i-a dăruit doi copii. Alin o acuză pe Larisa că l-a înșelat cu 9 bărbați.

Larisa ar avea și ea motive serioase pentru care crede că dreptatea e de partea ei, anume Alin ar fi plecat de acasă pentru o presupusă iubită.

Magistrații vor avea multe de ascultat și, cu siguranță, procesul va dura, pentru că amândoi par pregătiți să se „bată” în instanță până la ultima picătură de energie.

Larisa luase de mai mult timp decizia de a se despărți de Alin. Se mutase în Anglia de aproximativ trei ani, alături de cei doi copii pe care-i are cu solistul de la „Talisman”, Melissa și Adrian, ambii urmând cursurile unei școli din Insulă. Mai mult, Larisa a revenit la numele de fată (Uță) pe pagina ei de socializare unde îi mulțumea lui Alin pentru cei 22 de ani petrecuți împreună.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *