Categorii
Stiri

Preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, despre homosexualitate

Apărarea homosexualităţii este apanajul capitaliştilor, cărora nu le pasă de adevăratele valori umane, a declarat luni preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad într-un interviu acordat CNN.

Homosexualitatea este „un comportament foarte urât” care, potrivit lui Ahmadinejad, ar trebui condamnat „de toţi profeţii, toate religiile şi toate credinţele”.

În timpul vizitei sale la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, preşedinele iranian a luat în derâdere oamenii politici şi partidele care susţin persoanele cu orientare homosexuală doar pentru a câştiga „patru sau cinci voturi în plus”.

În opinia lui, apărarea homosexualităţii nu are nimic de-a face cu apărarea dezvoltării umane.

„Acest tip de susţinere a homosexualităţii este ancorată doar în gândirea capitaliştilor duri şi a celor care sunt favorabili creşterii capitalului mai degrabă decât a valorilor umane”, a declarat el prin intermediul unui translator.

Preşedintele Ahmadinejad, care consideră că homosexualitatea este dobândită şi nu înnăscută, s-a eschivat atunci când a fost întrebat ce ar face dacă unul dintre cei trei copii ai săi ar fi homosexual.

„Homosexualitatea pune capăt procreării”, a adăugat el.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *