Categorii
Stiri

One Direction va fi imaginea Pepsi

Milionarii POP, One Direction sunt pe cale să devină și mai bogați după ce au semnat un contract de mai multe milioane de dolari cu Pepsi.

Trupa irlandezo-britanică calcă, astfel, pe urmele lui David Beckham, Michael Jackson, Britney Spears, Pink, Beyonce și Madonna, în promovarea gigantului bauturilor răcoritoare.

Prin acest contract membrii trupei One Direction vor fi văzuți în toata America, într-un videoclip, alături de superstaruri din fotbalul american.

Membrii trupei, adică Harry Styles, de 18 ani, Zayn Malik, de 19 ani, Niall Horan, de 18 ani, Liam Payne, de 19 ani și Louis Tomlinson, de 20 de ani, au filmat în week endul trecut, în mare secret , videoclipul reclamei, într-un studio din New Orleans.

O sursă din anturajul trupei, referindu-se la contractul cu Pepsi, a declarat: „Este o afacere uriașă din punct de vedere financiar – dar este și mai mare din punct de vedere al audienței masive de care vor beneficia”.

Totodată, aceeași sursă a mai subliniat: „Sunt deja staruri în America, dar contractul îi poate face super-staruri”.

Trupa apare, în reclamă, alături de fundașul de fotbal american Drew Brees, fundaș ce tocmai a semnat un contract cu echipa New Orleans Saints.

Sursa citată a mai comentat și despre secretul păstrat asupra videoclipului astfel: „Băieții au fost instruiți foarte strict să păstreze tăcerea asupra ceea ce fac și să se abțina să ciripească asupra locațiilor”, și a continuat: „Au zburat la Tampa și apoi s-au îmbarcat într-un avion privat, pus la dispoziție de către Pepsi, pănă la New Orleans unde s-au întălnit cu Drew Brees… În videoclip mai apar și alte vedete din fotbalul american.”

One Direction, care a ajuns celebră prin concursul X Factor,a căștigat deja milioane din muzică, reclame și concerte.

După succesul concertului din decembrie de la Madison Square Garden din New York, concert susținut cu casa închisă, trupa a mai câștigat înca 13 milioane de lire sterline din turnee.

Aceeași sursă, referindu-se la situația financiară a membrilor trupei, a declarat:”Băieții sunt foarte bogați, dar totuși trebuie să semneze orice contract comercial li se oferă, mai ales ca acesta cu Pepsi. Nu sunt o trupă care să se poată bizui pe veniturile din drepturile de autor.”

Fostul căpitan al echipei de fotbal a Angliei, Becks, a câștigat, timp de 10 ani, câte 2 milioane de lire sterline pe an, de la Pepsi.

Totodată de la gigantul Pepsi, Michael Jackson a câștigat 5 milioane de dolari într-o singură apariție, in 1984, iar Britney a semnat, în 2001, un contract de 75 de milioane de lire sterline, contract ce a durat până în anul 2006.

La rândul ei, Madonna a primit de la Pepsi, 5 milioane de dolari pentru a ceda dreptul ca hitul Like A Prayer să apară într-o reclamă, iar Pepsi a fost și sponsorul turneului mondial pe care cântăreața l-a făcut în anul 1989.

Sursa: thesun.co.uk

2 răspunsuri la “One Direction va fi imaginea Pepsi”

Wooow! Pepsi e cea mai tare bautura! Si are cele mai tari promotii si recalme! Ador sa beau Pepsi, mai ales Pesi Twist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *