Categorii
Interviuri Stiri

Nicolae al României, primul interviu după naşterea fetiţei

Nicolae al României a acordat primul interviu la o săptămână după ce a devenit tată și vorbeşte despre fetiţa sa şi despre experienţa de părinte.

Prinţul Nicolae al României a acceptat să acorde un interviu cotidianului Adevărul, primul de după naşterea fetiţei lui, Maria-Alexandra.

Alina-Maria, soţia lui Nicolae al României, a născut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie, la ora 20.05, la Spitalul Polizu din Capitală. 

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, anunţase încă din 1 iunie că va deveni tată, spunând atunci că soţia sa, Alina-Maria, este însărcinată şi va naşte în luna noiembrie.

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder acum mai bine de doi ani, pe 30 septembrie 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, iar la nuntă au participat 200 de invitaţi.

Absolvent în 2012 al Colegiului Royal Holloway de la Universitatea din Londra, specialitatea management, Nicolae al României s-a dedicat de atunci cauzei României, fiind implicat inclusiv în multe acţiuni caritabile.

Nicolae al României cu soția sa Alina-Maria

Cum vă simţiţi în noua calitate de proaspeţi părinţi?

Foarte bine. Sincer, nu găsim cuvinte pentru a descrie cum ne simţim, dar este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi. Un bebeluş cu tot caracterul ei deosebit. E pur şi simplu minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte. Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mându de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este.

Au început deja nopţile nedormite?

Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte. Avem noroc (Râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. În această perioadă stăm în Bucureşti.

Cum este adaptarea la noul rol de părinţi?

Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată. Noi ne-am adaptat foarte bine şi, chiar dacă sunt şi nopţi cu mai puţin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme şi cu noi.

Citeste mai mult AICI

Sursa foto: ziare.com, adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *