Categorii
Stiri

Mogulul cazinourilor, Sheldon Adelson, își vinde afacerile din Las Vegas.

Mogulul cazinourilor, Sheldon Adelson, se pare că vrea să își vândă afacerile din Las Vegas, judecând după discuțiile avute cu potențialii cumpăratori.

Conform rapoartelor, atât din ​​Wall Street Journal, cât și din South China Morning Post, preluate de casino-magazine.ro, compania Las Vegas Sands urmărește vânzarea complexului Venetian Las Vegas, Palazzo și Sands Expo Convention Center pentru a strânge aproximativ 6 miliarde de dolari.

Vezi galerie foto aici.

Mogulul cazinourilor, Sheldon Adelson este președinte, director executiv și acționar majoritar al Las Vegas Sands, care are o valoare de piață de 37,5 miliarde de dolari.

Citând surse apropiate companiei, miliardarul Sheldon Adelson caută în mod activ un cumpărător pentru toate operațiunile sale de cazinou din SUA și nu vrea să rămână decât în ​​Macao și Singapore în prezent.

Într-adevăr, în ultimii ani, cifrele anuale din veniturile din Las Vegas Sands au arătat că doar 15% din afaceri proveneau din operațiuni din SUA iar 63% proveneau din Macao și 22% din Singapore.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *