Categorii
Stiri

Mihai Răzvan Ungureanu, amor nebun în casele conspirative ale SIE?

Mihai Răzvan Ungureanu, fostul șef al Serviciului de Informații Externe, Ministru de Externe și Prim Ministru al României, este implicat într-un scandal spumos de adulter.

Soțul unei cunoscute scriitoare își acuză consoarta că „l-a tradus” cu MRU, informează cetățeanul.net într-un articol realizat de Cătălin Antohe și Sorin Ghica.

Aventura extraconjugală ar fi fost găzduită chiar și de casele conspirative ale Serviciului de Informații Externe (SIE)! 

Toate detaliile și informațiile pe care le veți citi mai jos sunt cuprinse în dosarul din instanță și au, în consecință, caracter public.

La sfârșitul acestei săptămâni începe „Divorțul secolului”!
Judecătorii trebuie să tranșeze un dosar extrem de delicat, în care apare numele fostului premier și director al Serviciului de Informații Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, acuzat de un bucureștean că i-a distrus familia.

Mihai Răzvan Ungureanu. Cine s-ar fi așteptat?

Totul a luat proporții, spune soțul încornorat, atunci când a găsit deschis pe laptop-ul comun un jurnal al soției. 

Aceasta, o scriitoare de succes, ar fi consemnat de-a lungul anilor, cu lux de amănunte, detalii extrem de picante despre întâlnirile amoroase cu Mihai Răzvan Ungureanu, în toate etapele din cariera acestuia – director SIE, ministru de externe, premier, din nou director SIE. 

Unele escapade, stropite din belșug cu alcool, ar fi avut loc în case conspirative ale SIE sau în biroul ministerial al lui MRU, după cum se menționează în documentele depuse la instanță.

Este principalul motiv pentru care am decis să publicăm aceste dezvăluiri, deoarece, dacă cele de mai sus se adeveresc, avem o serioasă problemă de siguranță națională, ne-au spus sprecialiști în domeniu.

Dosarul de amor

Ofelia Călinescu (nu divulgăm acum numele real) este o scriitoare foarte cunoscută în cercurile culturale ale Capitalei și nu numai. Așa a ajuns să-l cunoască pe Mihai Răzvan Ungureanu, la vremea aceea ministru al Afacerilor Externe în Guvernul Tăriceanu.

În acțiunea de divorț depusă acum la tribunal, soțul înșelat – să-i spunem Iulian Călinescu – a povestit cum i s-a destrămat căsnicia.

„Perplexitatea supremă o consemnez în totala amnezie a Ofeliei în privinţa amanţilor înlănţuiţi, bigamia şi chiar poligamia practicată, a vieţii paralele, a promiscuităţii relaţiilor de moravuri uşoare, a diverselor tipuri de tulburări (tristeţi, căderi, depresii, întrebări chinuitoare), a lungilor plecări de acasă împreună cu aceşti «domni», a cârciumilor, paharelor şi beţiilor şi minciunilor ”, a scris Iulian.

Mihai Răzvan Ungureanu: „O, Dumnezeule! Nu pot discuta despre acest subiect”

Vrând-nevrând, Mihai Răzvan Ungureanu se află acum în mijlocul acestui scandal. De aceea, am încercat în repetate rânduri să obținem un punct de vedere de la Mihai Răzvan Ungureanu.

Contactat telefonic încă din vara acestuia an, MRU a fost efectiv luat prin surprindere. „O, Dumnezeule! Vă dați că nu pot discuta despre acest subiect…”, ne-a spus MRU.

Am insistat în a primi totuși răspuns la întrebările privind siguranța națională, dar MRU s-a scuzat că este plecat din țară, cu promisiunea că atunci când va reveni vom relua discuția.

L-am contactat iar și iar pe fostul prim-ministru, dar MRU a refuzat de fiecare dată dialogul direct. Ne-a trimis la redacție un punct de vedere în care susține că informațiile sunt false ,,Întrebările Dvs. au la origine manifestarea anonimă a unei minți delirante. Argumentul potrivit căruia o serie de calomnii grotești ar avea vreo legătură cu siguranța națională – credeți-mă! – sfidează în primul rând inteligența cititorilor Dvs. Nu intenționez să contribui nici măcar cu o virgulă la această mascaradă, iar după o mai atentă chibzuință am decis că este sub demnitatea mea umană și profesională să continuu a dialoga pe acest subiect”.

Rămâne desigur ca judecătorii să stabilească cine are dreptate în procesul de divorț!

Citește mai mult și vezi și actele depuse în dosarul de divorț AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *