Categorii
Stiri

Mihai Leu va primi cadou un automobil Kia Sportage!!!

Viitoul administrator al orașului Hunedoara, Mihai Leu are toate motivele să fie un om bucuros.

În baza unui parteneriat pe care îl are cu Kia Romauto, reprezentanța în România a producătorului de automobile Kia, fostul campion mondial la box va primi în cursul zilei de luni o mașină nouă din clasa SUV.

Este vorba despre noul și deja binecunoscutul model Kia Sportage, în varianta 1.6 GSL 4X2 6MT CLASSIC plus unele dotări opționale, culoare Black Pearl, despre care Mihai Leu are numai cuvinte de laudă.

„Este o mașină puternică, sigură, cu un aspect modern și avangardist. De aceea, sunt bucuros că ea va fi condusă de Marco, fiul meu, care este student la două facultăți în Timișoara. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Crăciun în ultimii ani”, a mărturisit Mihai Leu.

Multiplul campion a primit recent două premii pentru revenirea sa la cel mai înalt nivel în sport, respectiv ca arbitru de titlu mondial in box.

Legătura sa cu sportul automobilistic este la fel de intensă ca și cea cu boxul, Mihai Leu obținând rezultate de top în raliuri, fiind inclusiv Campion National în 2003 la această disciplină.

Pe 15 decembrie, fostul mare campion de box din 1997 va arbitra un meci de titlu mondial ce se va disputa în orasul Nurnberg, Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *