Categorii
Nr. 10 / Iulie - August 2009

MIHAELA – Transparente

Culori de platina transpar dincolo de penumbre. Trupul Mihaelei transpare dincolo de mangaierea de matase a rochiei, infiorat in propria imbratisare. Lumina din priviri, ca o promisiune ingenua si senzuala, se rasfrange peste schita unui zambet. De dincolo transpar stari: tandrete, dorinta, eliberare, impacarea cu sine.

Apoi negrul transpare de peste zi, acoperind lumini ca o cortina, in teatrul lumilor in care Mihaela isi cauta ecoul pentru a se recunoaste. Fara oglinzi, fara expuneri, fara intrusi. Doar in propriile ganduri isi regaseste devenirea – de la primul sarut, la buzele desenate de zambet; de la prima amintire, la ochii intens iscoditori; de la prima soapta la primul parfum de floare. Mihaela este fata care isi regaseste imaginea in propriile amintiri, ea insasi remodelata intr-o imbra- tisare de clipe unice, dincolo de care transpar iubirile viitoare.

2 răspunsuri la “MIHAELA – Transparente”

Ithai Oru Saatharana Vilaavaga ilaamal Varungaala Thoongalaana palli maivanargalidaayea Nalla karuthukkalai koorum vannam urai aatriya Thiru.Sathyanarayana Rao Avargalukku kodaana kodi nandrigal.. Intha vilaavai yearpaadu seitha anaithu Nallulangalukkum Oru great salute. Great Sundar Anna Endrum Thalaivar Valiyil RAJINIROX G.Udhay..

pentru a strange si mai multi bani, nu sunt suitfience sms-urile trebuie sa recuperati si cei 2% din impozitul pe venit al persoanelor pe care l-au donat multumim mult ca-i ajutati pe micuti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *