Categorii
Stiri

Mihaela Drafta si Kim Kardashian

Creatoarea de modă Mihaela Drafta a ajuns să fie tot mai des asemănată cu starleta americană Kim Kardashian.

Motivul nu îl constituie faptul că amândouă vedetele au aceeași înălțime, părul foarte lung și ochii negri, ci noul reality show al cărei protagonistă va fi Mihaela.

După cum se știe, Kim a devenit celebră în toată lumea mai ales datorită serialului „Keeping Up with the Kardashians” în care apare alături de familia sa și este transmis de televiziunea prin cablu E! Entertainment Television.

Din această toamnă, Mihaela va avea propriul său format tv, ce va fi transmis pe site-ul Unica.ro și pentru care va filma de câteva ori pe săptămână chiar în timpul activităților sale zilnice, precum mersul la showroom-ul său, la atelierul de creație, la cumpărături, la întâlniri cu prietenii sau la ședințele de înfrumusețare.

Se pare că nu întâmplător Mihaela este asemănată cu Kim Kardashian, pentru că la fel ca americanca de origine armeană, designerul român apelează la aceleași tehnici de întreținere a frumuseții faciale.

Este vorba de tratamentul Intraceuticals împotriva ridurilor, disponibil la noi prin Elos Beauty Clinic, adoptat atât de vedete de afară precum Kim Kardashian, Victoria Beckham, Eva Longoria sau Naomi Campell dar și de prezentatoarele tv din România ca Andreea Raicu, Simona Pătruleasa sau Luana Ibacka.

Zilele trecute, Mihaela a încercat prima oară această tehnologie non-invazivă de hidratare superioară și s-a arătat foarte încântată mai ales că rezultatele s-au văzut chiar după prima ședință.

„Mă declar susținătoare al Intraceuticals, o metodă anti-aging folosită laolaltă de celebrități, dermatologi și chirurgi plasticieni”, a declarat Mihaela Drafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *