Categorii
Stiri

Mihaela Drafta a lansat colectia de sorturi pentru barbati

In fata unui public format din peste 300 de persoane, majoritatea vedete din muzica, televiziune, si showbiz, creatoarea de moda Mihaela Drafta a dezvaluit noul sau proiect vestimentar: linia premium MOB de sorturi de baie pentru barbati.

Imaginea acestei campanii este Jay Zan, model international care a jucat in celebra productie “Sex and the City 2”.

Asa cum ne-a obisnuit, Mihaela Drafta a apelat si la acest eveniment la o abordare inedita in prezentarea colectiei sale, astfel ca cei 15 barbati care au prezentat sorturile de baie MOB si-au facut aparitia in fata publicului fie plonjand in apa, fie inotand, direct din jeturile dusului sau de la jacuzzi.

Insa cel mai spectaculos moment al serii a fost aparitia vedetei Antena 1, Geanina Ilies, imbracata intr-un costum de sirena si asezata pe un tron imens carat de patru modele masculine.

Alaturi de Bogdan Vladau, partenerul Mihaelei Drafta in acest proiect, foarte multe vedete au fost alaturi de Mihaela Drafta la prezentarea colectiei MOB: Ovidiu Lipan Tandarica, Maria Radu, Anca Rusu, Roxana Ciuhulescu, Vladimir Draghia, Andrei Nourescu, Cosmina Pasarin, Florentina Fantanaru, Irina Cordoneanu, Denisa Nechifor, Cici (Sistem), etc.

Desemnata „designerul anului 2011”, Mihaela Drafta se dovedeste a fi unul dintre cei mai prolifici creatori de moda din Romania, proiectele sale ridicandu-se la valoarea celor din tarile cu o indelungata istorie in industria modei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *