Categorii
Interviuri Stiri

Mezzosoprana Andreea Ilie dezamăgită de Norris Măgeanu (interviu exclusiv!)

Mezzosoprana Andreea Ilie, dezamăgită de Norris Măgeanu după încheierea relației cu acesta, ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Mai devreme, în acest an, frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie s-a combinat cu Președintele Federației de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu și toată lumea vedea o idilă ca în povești.

Plimbări pline de iubire, împreună la raliuri, aventuri off-road, nopți incandescente la casa lui din Câmpulung, dar, ca un făcut, idila s-a terminat brusc și abrupt.

Vezi galerie foto împreună…

Despărțirea i-a lăsat un gust amar Andreei, mai ales că a trebuit să-și dea cățelușul de gura asprului Președinte care i-a promis că o să-și ia un câine când se vor muta împreună.

Focoasa mezzosoprană este dezamăgită cu atât mai mult cu cât după despărțire, Norris Măgeanu nici nu o mai salută, deși se întâlnesc aproape în fiecare dimineață, la alergarea, în parc.

Vezi galerie foto Andreea Ilie

Se pare că Norris a părăsit-o pe Andreea pentru o instructoare de yoga.

Dar, iată interviul în exclusivitate.

Ai fost catalogată drept cea mai frumoasă mezzosoprana din România. Ce impact are asta asupra relațiilor tale cu sexul opus? 

Asta cu categorizarea e puțin cu doua tăișuri dar cred că cel mai bine e să privim aspectul din partea deprecierii de sine – sunt catalogată așa pentru că în primul rând nu prea sunt altele care să fie interesate de modă/frumusețe și operă în același timp. Dar sunt și cântărețe mult mai bune și femeii mult mai frumoase în țărișoara noastră, nu mi-am luat denumirea în cap, nici o grijă.

De multe ori, șansele profesionale îți sunt oferite de barbați. Au fost momente în care ai preferat să te lipsești de ajutorul cuiva?

Da. Nu intrăm acum în detalii dar am de gând să scriu o carte care va include întâmplările acestea…

Presa te-a asociat multă vreme cu Dan Bittman. Ați fost suprinși de multe ori împreună, poate și prin prisma proiectelor profesionale comune. Ce alte avantaje ți-a mai adus această asociere în relațiile cu cei din jur?

Și asta va intra tot la întrebarea numărul 2!

Ai avut începutul de carieră în orașul natal. Cum ai simțit că te-a primit Bucureștiul?

E greu să fi nouă și junioară, mică și prostuță într-un oraș nou, mare unde să încerci să îți re-construiești viața de la zero, dar la fel putem spune despre orice început nou într-un loc nou. Hai doar să spunem că am trecut aici printr-un botez de foc. 

Care consideri că sunt cele mai mari realizări ale tale de până acum?

De abia mă încălzesc. Sper că de aici încolo să pot să intru în pâine cu adevărat.

În momentul de față mai ai vreun proiect profesional comun cu Dan Bittman?

Nu. Toate au timpul lor. 

Tot presa a speculat că ai avut o relație cu Norris Măgeanu, președintele FRAS. Care crezi că sunt calitățile lui Norris care i-au făcut loc în viața ta?

Ne cunoaștem, bineînțeles că nu iese foc fără fum, dar asta e in trecut acum.
Nu știu dacă mai are sens să dezvoltăm calitățile lui care i-au făcut loc în viața mea și nici să vorbim despre relația care a fost, având în vedere că, în prezent alergăm în același parc și nici nu ne mai dăm bună-ziua.

Ce ai avea să reproșezi ultimului iubit? 

Nu sunt omul reproșurilor dar cred totuși ca bărbat, mi-aș saluta fostele iubite oriunde m-aș afla. Mi se pare decent și de bun gust pentru orice bărbat.
Vorba Mihaelei Rădulescu în cartea “Cum iubesc bărbații”: “Bărbatul pierde atunci când nu câștiga nimic. Femeia câștiga atunci când nu pierde nimic.”

Consideri că persoanele publice te atrag mai mult?

Sunt înconjurată de personaje publice pentru că e parte din ceea ce fac zi de zi, dar asta nu înseamnă că m-ar atrage mai mult sau mai puțin. Cred că în ziua de azi a fi o persoană de calitate, a fi “om” față de cei din jur e lucru mare, și ceva ce toți trebuie să prețuim în cei din jur atunci când descoperim această calitate. Dacă întrebarea se restrânge la bărbați, aș spune chiar din contră! Într-o relație vreau pe cineva rezervat și cât mai privat, de fițari și Pepsi e plină lumea.

Ai declarat că îți place ca viitorul să te surprindă. Cu ce te-a surprins anul 2020?

Cred că e drept să spunem că 2020 a fost un an greu pentru lumea întreagă. Citeam un post pe Instagram care zicea ceva de genul – toți am fi greșit întrebarea – unde te vezi în 5 ani? – dacă ne-ar fi fost pusă în 2015! Bring on 2021!

Citește despre relația celor doi și AICI

Alte interviuri cu vedete și nu numai poți citi AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *