Categorii
Nr. 6 / Noiembrie - Decembrie 2008

Lux la gura sobei

În final, o singură vorbă a mai rămas de spus: cea a lui Coco Chanel – „luxul nu este opusul sărăciei, ci opusul vulgarităţii”. E bine de ştiut.

Stimabililor, vă aşteaptă o iarnă de lux. Nici n-o să apuce să se aştearnă omătul peste primele zile ale lui decembrie că va fi topit la minut de explozia focurilor bengale ale Luxury Show-lui naţional. Indiferent de crizele care bântuie America şi bat pe la porţile Europei, luxul nostru cel de toate zilele câştigă tot mai mult teren şi spaţiu. Romexpo vă propune un oraş extravagant – e drept, în miniatură. Organizatorii anunţă că Luxury Town se va întinde anul acesta pe cele două dimensiuni clasice – vertical, orizontal – şi va cuprinde patru zone: Luxury Marina, Luxury Night Life, Living in Luxury City şi Luxury Mall.

Pregătiţi-vă, aşadar, cu sănii, cu schiuri, cu patine, care cu ce are, ca să nu rămâneţi cu mânuţele goale şi cu poalele bradului argintiu inutil dezvelite.

Oferta e tentantă – de la mobilier Ovo Design, decorat cu cristale Swarowski, până la ambarcaţiuni de agrement mari şi mici, maşini de lux, şi telefoane Ascent Ti, Constelation Monogram şi Constelation Rococo. Ochii văd inima cere şi, ca să aveţi un Revelion înspumat, nu uitaţi de doamne, iubite şi, mai ales, amante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *