Categorii
Stiri

Lucian Bute ar putea fi declarat castigator al meciului cu Carl Froch, daca ar face contestatie

Potrivit Stirilor Pro TV care il citeaza pe jurnalistul american Scott Gilfoid de la site-ul de specialitate Boxing News 24, Lucian Bute ar putea face contestatie la Federatia Internationala de Box, pentru ca echipa lui Carl Froch a incalcat regulamentul

Iata declaratia lui Scott Gilfoid aparuta pe site-ul boxinnews24.com :
„Vad multi fani ai lui Carl Froch cum se bucura pentru asa-numita victorie impotriva campionului IBF Lucian Bute, noaptea trecuta, insa pentru mine cu greu poate fi numita ‘victorie’. Nu stiu cum se conduc luptele in Marea Britanie, insa in restul lumii un luptator este descalificat cand cineva din echipa sa intra pe ring in timp ce meciul este in curs de desfasurare.”

Totodata jurnalistul american aminteste ca Eddie Hearn, promotor din echipa lui Froch, a intrat in ring in timp ce Bute se afla la podea, fiind numarat de arbitru, fapt nepermis de regulament si concluzioneaza:
„Ce naiba a fost asta? In acel moment meciul ar fi trebuit oprit, iar Froch descalificat. Stiu ca este dureros, insa Froch ar fi trebuit sa piarda meciul din acel moment. Regulile sunt reguli.”

Fapt este ca exista deja un precedent, acesta este Carlos Molina, care a fost descalificat in SUA dupa ce un membru al echipei sale a intrat in ring, in timp ce el se afla la podea, numarat de arbitru.

Scott Gilfoid incheie spunand:
„Stiu ca probabil Bute nu o sa faca acest lucru si nu o sa protesteze la Federatia Internationala de Box, insa daca ar face-o ar avea o sansa buna ca victoria lui Froch sa se transforme total.”

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *