Categorii
Stiri

Loredana Chivu a fost MIREASA SEXY la Princess Fashion Days

Clubul Princess gazduieste „Princess Fashion Days” by Arrogance Models & Events, pe durata a doua zile, in care tinutele de exceptie sunt puse in valoare de cele mai cunoscute manechine de la noi.

Rodica Miron, asistenta lui Mihai Morar din emisiunea Rai da Buni, si Roxana Marinescu, care in urma cu o saptamana a fost incoronata Miss Fotbal, au fost joi vedetele primei seri de fashion in Regie.

Designerii care au dechis evenimentul organizat de Arrogance Models & Events si Princess Club au fost: Andra Turcanu-Lou Lou Boutique, Paula Milea-Fashion Voque si Sonia Trifan-Diva, in timp manchinele s-au ridicat la inaltime, purtand creatiile impresionante ale acestora.

Printre vedetele serii s-a numarat si Loredana Chivu, care a fost mireasa evenimentului, intr-o rochie alba, glamour, dar scurta si extrem de sexy, care a atras toate privirile.

In aceasta seara, show-ul de moda continua pe scena Clubului Princess, unde sunt asteptate sa defileze in tinute sexy, cele mai frumoase modele de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *