Categorii
Nr. 10 / Iulie - August 2009

Longines are un nou Ambasador al Elegantei

Agnieszka se alatura familiei de staruri Longines care include legendarul cuplu Andre Agassi si Stefanie Graf.

„Este o onoare sa fiu Ambasador Longines al Elegantei.

Sa reprezint aceasta manufactura de ceasuri minunata, alaturi de legende adevarate precum Stefanie Graf si Andre Agassi. Iubesc Elvetia si ador ceasurile, dar pana acum nu am purtat niciodata un ceas realizat de un brand atat de extraordinar”, a spus tenismena poloneza.

Agnieszka a început sa practice tenisul la vârsta de patru ani, sub supravegherea tatalui sau. A crescut si s-a antrenat la Gronau, în Germania. Dupa ce a trecut la profesionism, în 2005, a reusit sa ajunga în saisprezecimile turneului de la Wimbledon, chiar în acelasi an. Doi ani mai tarziu, Agnieszka a castigat primele sale turnee (simplu si dublu). In 2008, ea a devenit prima femeie de nationalitate ploneza care a ajuns în top 10 ATP.

Ceasurile Longines pot fi achizitionate din magazinele Galt orologerie elvetiana. Prin magazinele „Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul mai multor branduri orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, HYSEK, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *