Categorii
Nr. 10 / Iulie - August 2009

King George Palace Hotel – TRATAMENT REGAL

INCA DIN 1936, RESORTUL GRECESC A GAZDUIT PERSONALITATI CELEBRE, CUM AR FI PRINTUL RANIER, REGELE GEORGE AL II-LEA, MARILYN MONROE, FRANK SINATRA, DAR SI TURISTI CARE CAUTAU UN SPATIU IN CARE SA SE REGASEASCA.

INCA DIN 1936, RESORTUL GRECESC A GAZDUIT PERSONALITATI CELEBRE, CUM AR FI PRINTUL RANIER, REGELE GEORGE AL II-LEA, MARILYN MONROE, FRANK SINATRA, DAR SI TURISTI CARE CAUTAU UN SPATIU IN CARE SA SE REGASEASCA.

Hotelul King George Palace este creat pentru cei care stiu sa recunoasca adevarata calitate si cer excelenta în tot ceea ce îi înconjoara. Hotelul combina eleganta si fermitatea unui simbol al istoriei cu ultramodernismul dotarilor si cu excelenta serviciilor. Inainte de orice, confortul clientilor este cel care primeaza. Tocmai de aceea hotelul a fost inclus în Top 100 Hoteluri Europene realizat de Conde Nast Traveler 2007 Reader’s Choice Awards, precum si pe listele „de aur” ale anilor 2005, 2007 si 2008.

TRADITIONALUL SE IMPLETESTE CU ULTRATEHNOLOGIA

King George Palace este situat în zona de aur a orasului Atena, în Piata Constitutiei, la doi pasi de Parlament si de zona comerciala, si la o aruncatura de bat de Acropolis si de Orasul Vechi. Cladirea a fost initial gandita a fi un palat urban, multe dintre accentele vechi pastrandu-se si în prezent, stil de mobilier sau decoratiuni, chiar daca hotelul a fost renovat în urma cu cativa ani. Intreaga cladire a fost reparata pastrandu-se stralucirea ei originala. Dar pentru ca tehnologia a evoluat în avantajul confortului, ea a trebuit sa fie integrata în constructia care te trimite cu gandul la secolul trecut.

Fiecare camera este o dovada a opulentei acelor timpuri, începa nd cu camerele standard de 27 de metri patrati care au acces la doua tipuri de bai, una rosie pentru doamne si una neagra pentru domni. Prea micuta? Atunci puteti alege apartamentul King George, preferat de Woody Allen si de Ennio Morricone, care are peste 100 de metri patrati. Dar si acesta paleste în fata apartamentului prezidential care se întinde pe mai bine de 300 de metri patrati. Acopera întreg etajul 9, iar în el încap fara probleme peste 70 de oameni care se pot relaxa si în piscina privata sau care pot admira de pe terasa Parthenonul. Bineînteles ca aici luxul este mai evident decat în oricare alt spatiu. Pereti pictati manual de catre Konstantin Kakanias, doua dormitoare si un living, acces direct catre lift, jacuzzi, sauna, intrare separata pentru invitati si pentru angajatii hotelului.

DETALIILE FAC DIFERENTA

Fiecare camera sau apartament sunt decorate si gandite diferit, astfel incat sa poata face fata dorintelor oricarui client. Obiecte realizate manual, tapiterii unicat din matase fina sau draperii din satin sunt genul de detalii care diferentiaza King George Palace de restul lumii. Si tehnologia si-a gasit locul aici, chiar daca la prima vedere pare o lume a secolului trecut: toate camerele sunt izolate total antizgomot, controlul climatizarii se poate face între temperaturi de minus 40 de grade si plus 60 de grade Celsius, iar lumina se poate regla la diferite intensitati, în functie de dorinta fiecaruia.

Baile sunt facute din marmura, pline de oglinzi, iar dusurile sunt separate prin pereti de sticla de restul spatiului.

LOCUL DE UNDE SE VEDE… LUMEA

Aceeasi atentie este acordata si restaurantelor. Restaurantul Tudor, situat la etajul 7, este unul dintre cele mai cunoscute si cautate din Grecia din doua motive: terasa ofera o priveliste superba, iar meniul este plin de mancaruri pe toate gusturile, atat traditionale, cat si creatii proprii ale bucatarilor. Acesta este locul preferat de întalnire al politicienilor, diplomatilor, al directorilor de companii sau al celebritatilor internationale. In spatele peretilor de sticla se semneaza acte importante, se fac cereri în casatorie si se fac planuri de viitor. Panorama asupra orasului te invita sa gandesti pozitiv în acest loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *