Categorii
Stiri

Johnny Depp se UMPLE de bani

Cunoscutul actor Johnny Depp va încasa unul dintre cele mai mari onorarii din istoria cinematografiei, pentru rolul său din continuarea seriei „Pirații din Caraibe”.

Pentru rolul său din noul film „Pirații din Caraibe”, Johnny Depp va primi un onorariu de 60 de milioane de lire sterline (94,2 milioane de dolari).

Acest onorariu vine într-un moment potrivit, întrucât actorul va începe în curând să plătească o pensie alimentară consistentă pentru fosta lui parteneră de viaţă şi pentru cei doi copii ai lor.

Se zvonește că Johnny Depp a ales cu mare atenţie acest rol, pentru ca averea lui să nu scadă prea mult după înţelegerea financiară pe care o va semna cu Vanessa Paradis.

„Johnny este foarte atent cu rolurile sale şi nu vrea să semneze pentru prea multe filme. Nu vrea să îşi ruineze cariera din cauza unei expuneri excesive, aşa cum au păţit John Travolta şi Nic Cage”, a declarat o sursă din anturajul actorului, citată de tabloidul The Sun.

„Acest onorariu uriaş pe care îl va primi pentru noul film din seria «Piraţii din Caraibe» îi va permite să îşi aleagă cu mare atenţie următoarele roluri, pe baza frumuseţii scenariilor, nu a pachetului salarial”, a adăugat aceeaşi sursă.

Starul va reveni, astfel, în topul celor mai bine plătiți actori din lume, scrie și contactmusic.com.

Sursa: Pagina 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *