Categorii
Nr. 4 / Iulie - August 2008

Ivanka Trump – „Nu sunt doar fiica sefului!”

Deşi ar putea beneficia de tot ce-şi doreşte, Ivanka merge în fiecare zi la birou şi este perfect răspunzătoare pentru dezvoltarea afacerilor Imperiului Trump. Mai mult, ea are un apartament ipotecat, cumpărat de la tatăl său, şi nu se sfieşte să renunţ e la tocuri pentru bocancii de şantier.

Deşi ar putea beneficia de tot ce-şi doreşte, Ivanka merge în fiecare zi la birou şi este perfect răspunzătoare pentru dezvoltarea afacerilor Imperiului Trump. Mai mult, ea are un apartament ipotecat, cumpărat de la tatăl său, şi nu se sfieşte să renunţ e la tocuri pentru bocancii de şantier.

Ivanka a pornit pe drumul către succes din modeling. În 1997, apărea pentru prima dată pe coperta unei reviste – Seventeen.

În următorii 10 ani a mai prezentat în show-uri fashion pentru Versace, Marc Bouwer şi Thierry Mugler, şi a făcut campanii publicitare pentru Tommy Hilfiger şi Sassoon Jeans. Recent, Ivanka a apărut pe coperţile revistelor Stuff, Forbes Magazine, Golf Magazine, Avenue Magazine, Elle Mexic sau Harper’s Bazaar. În 2007, voturile cititorilor revistei Maxim au plasat-o pe locul 83 în topul celor mai hot femei. Tot în acel an s-a situat pe locul 99 într-un Top al femeilor, alcătuit de portalul AskMen.co, în 2008 urcând 15 locuri în acest clasament.

Însă adevărata celebritate avea să vină în 2003, atunci când a apărut în documentarul Born Rich, repovestindu-şi şansa de a fi generaţia următoare a celei mai influente familii din lume.

Presa de scandal a comparat-o adesea cu Paris Hilton, moştenitoarea Imperiului hotelier Hilton, dar Ivanka a obiectat de fiecare dată, respingând această comparaţie. „Lucrez 12 ore pe zi pentru a avea bani. Mi-am cumpărat casa de la tatăl meu. Şi chiar am o ipotecă, dacă e cineva interesat de acest lucru!”, spune ea referindu-se la apartamentul în valoare de 1,5 milioane de dolari din Trump Park Avenue. Mai spune apoi că dacă ar fi devenit o a doua Paris, o party girl, nu şi-ar fi putut permite acest stil de viaţă. „Nu am considerat niciodată că mi se cuvine ceva.

Am văzut cât de greu munceşte tatăl meu pentru banii pe care îi are şi mi-a fost întotdeauna foarte clar că lucrurile nu îmi vor fi oferite pur şi simplu”, spune Ivanka. „Imobiliarele sunt viaţa mea.

Este slujba mea de zi, dar îmi ocupă şi nopţile şi weekend-urile.

Dacă oamenii cred că sunt doar fiica şefului, vor fi decepţionaţi!” susţine ea foarte hotărâtă.

Pentru a demonta comparaţia cu Paris Hilton, ar fi de remarcat că Ivanka evită cu succes genul de scandaluri care au fă- cut-o remarcată pe Paris, chiar dacă au aceeaşi vârstă, acelaşi nivel de trai, iar vieţile lor ar fi putut fi foarte asemănătoare. În jurul Ivankăi nu s-au iscat comentarii cu excepţia celui legat de relaţia cu Jared Kushner, şi el implicat în afaceri şi publisher.

„Există destule poveşti despre familia mea. Cu toţii am fost în atenţ ia publicului, şi înţelegem cum stau lucrurile”, spune, matură, Ivanka.

Nu o deranjează dacă oamenii o judecă după coperţile revistelor în care apare sau după look-ul său studiat şi sexy. Un perete întreg din biroul său este tapetat cu coperţi de reviste, toate cu imaginea sa. „Fiecare copertă reprezintă un efort calculat de promovare a numelui familiei. Ce alt dezvoltator ar putea genera acest gen de publicitate gratis?” spune ea. Deşi Ivanka împarte cu fraţii săi, Donald Jr (29 de ani) şi Eric (23 de ani), responsabilitatea dezvoltării câtorva zeci de proprietăţi, vizibilitatea sa, mult mai mare, ar putea genera ideea că ea ar fi adevărata moştenitoare a Imperiului. Cu toate acestea, Trump nu nu are nici un gând să lase totul unui singur moştenitor. „Am trei copii cu vârste apropiate. Aş vrea să îi văd muncind cot la cot”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *