Categorii
Stiri

Irinel în SAPĂ de LEMN

IRINEL COLUMBEANU a ajuns sarac lipit pamantului, din cauza unei datorii de 7.000.000 de euro!

Reporterii site-ului nefiltrat.ro au intrat in posesia documentelor de executare silita, care atesta faptul ca milionarul a pierdut absolut tot, pentru o datorie de 7.000.000 de euro pe care o are la banca, bani pe care i-a investit in afacerea cu ciment

Executorii au primit deja ok-ul judecatorilor sa patrunda in casa din Izvorani a lui Columbeanu si sa puna bunurile sub sechestru.

Despre datoria lui Irinel la Marfin Bank s-a tot vorbit in ultima vreme, insa afaceristul nu a spus niciodata la cat se ridica aceasta. Conform surselor site-ului citat, dar si a bilanturilor depuse de firma Turbocim – care apartine lui Iri – la Ministerul Finantelor, acest imprumut se ridica la circa 7.000.000 de euro, suma cu care Irinel si-a deschis o fabrica in Targu Carbunesti din judetul Olt.

Pentru a primi acesti bani, fostul sot al Monicai Gabor a girat cu bunurile detinute de o alta firma a sa, Techno Konsult Romania, adica trei etaje dintr-un bloc aflat in Piata Victoriei. Practic, Irinel a pariat totul pe o singura carte: afacerea cu ciment, fara sa se gandeasca vreun moment, din cauza crizei economice, firmele de constructii vor ajunge la faliment.

Sursa: stl.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *