Categorii
Nr. 2 / Martie - Aprilie 2008

Hoteluri-gigant

DACA VÃ ESTE IMPOSIBIL SÃ GÃSIţI UN LOC DE CAZARE ÎN UNELE DIN CELE MAI FRECVENTATE LOCAţII TURISTICE DIN LUME, EXISTÃ VARIANTA CU CÂT MAI MULTE CAMERE, CU ATÂT MAI BINE”.

DACA VÃ ESTE IMPOSIBIL SÃ GÃSIţI UN LOC DE CAZARE ÎN UNELE DIN CELE MAI FRECVENTATE LOCAţII TURISTICE DIN LUME, EXISTÃ VARIANTA CU CÂT MAI MULTE CAMERE, CU ATÂT MAI BINE”. CAMERE SOMPTUOASE DE ORDINUL MIILOR ŞI O EXPERIENţÃ DE NEUITAT, CARE REZOLVÃ ÎN ACELAŞI TIMP, PENTRU CEI MAI NEPRETENţIOŞI, ŞI PROBLEMA CAZÃRII

First World Hotel, Genting Highlands, Malaeysia

MGM Grand, Las Vegas

Turiştii se aşteaptã la opulenţã imediat ce ajung în faţa hotelului MGM Grand din Las Vegas. Impunãtorul leu care „pãzeşte” intrarea, înalt de peste 1,3 metri şi cântãrind peste 45.000 de kg, este cea mai mare statuie de bronz din Statele Unite, posibil şi din emisfera nordicã. Hotelul furnizeazã destul spaţiu pentru a-şi alinta clienţii: şase baruri şi peste 20 de restaurante. Chiar şi piscina hotelului se ridicã la înãlţimea aşteptãrilor: piscina lungã de 300 de metri, în care se revarsã apa sub forma unui râu, este cu singuranţã atracţia hotelului.

Luxor, Las Vegas

NUMÃR CAMERE: 4.408

De ce ai vizita Egiptul când ai putea sta la Luxor? Hotelul are o structurã impresionantã de piramide, incluzâ nd Carrot top şi „clubul comedienilor”.

Luxor gãzduieşte renumitul Cirque de Soleil şi complexul de entertainment (120.000 mp) pentru cei mai tineri vizitatori: cinema-ul IMAX 3-D, simulatorul IMAX Ridefilm şi zona de „game arcade”, care urmeazã a fi complet refãcutã pânã anul viitor. Pânã atunci însã amatorii de petreceri pot încerca clubul hotelului, LAX Nightclub.

Mandalay Bay, Las Vegas

NUMÃR CAMERE: 4.332

Mandalay Bay este locul perfect pentru fanii adevãraţi ai Las Vegas-ului.

Complexul hotelier include un cazinou, atât indoor cât şi outdoor şi Mandalay Bay Events Center, ideal pentru concerte, partide de box şi evenimente anuale precum Ultimate Fighting Championship.

Şi asta nu e totul! În sezonul estival, Mandalay Bay organizeazã o serie de concerte cu vedere la piscina hotelului, pe plaja cu acelaşi nume.

Pentru senzaţii tari hotelul a pregãtit Shark Reef Aquarium, un adãpost pentru cele peste 2.000 de animale care îşi aşteaptã privitorii.

Ambassador City Jomtien Hotel, Pattaya, Thailand

NUMÃR CAMERE: 4.239

Hotelul thailandez se adreseazã îndeosebi amatorilor de sport şi surf.

City Jomtien Hotel îşi întâmpinã turiştii cu un traseu pentru jogging, terenuri de tenis şi squash, piscine şi o plajã neîncãpãtoare pentru miile de vizitatori.

Pentru relaxare, existã un salon spa şi unul de coafurã. În plus, City Jomtien Hotel reuşeşte sã mulţumeascã chiar şi cele mai exigente gusturi. Beneficiind de librãrie proprie, farmacie, spaţii de shopping, restaurante şi un business center pentru cei care nu îşi pot lãsa job-ul nici mãcar în vacanţã, acest hotel grandios este cu siguranţã un „must-try” al Thailandei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *