Categorii
Stiri

Horia Brenciu s-a ANTRENAT ca sa fie tata!

Unul din cei mai carismatici artiști de la noi, Horia Brenciu, a acordat un interviu spumos în ediția lunii noiembrie a unui magazin de lifestyle.


sursa foto: Etiquette Magazin

Fostul prezentător al emisiunii Robingo a făcut o trecere în revistă a vieții sale începând cu copilăria petrecută în pădurile din jurul Brașovului, la anii 90 când a fost acaparat de mirajul televiziunii, la 2003 când a înființat HB Orchestra și la zilele noastre când ne încântă cu naturalațea sa la show-ul de televiziune „Vocea României.

Însă mai presus de toate aceste lucruri, Horia este un om împlinit mai ales că tocmai a devenit tătic pentru prima oară.

„M-am pregătit 40 de ani pentru rolul de tată și până acum, am făcut față cu brio. O zi din viața mea e ca un roman de aventuri. Andreeea, Maria și nou-venita, Mina, reprezintă pentru mine tot atâtea bucurii și provocări. A fi tată înseamnă fără doar și poate o abdicare de la orice fel de orgoliu, teamă sau dorințe solitare pe care ai putea să le ai. A fi tată înseamnă a trăi prin copiii tăi”, a declarat Horia Brenciu pentru revista mentionata.

Redacția revistei a pregătit pentru cititori o ședință foto inedită și multe alte mărturisiri interesante ale lui Horia Brenciu, care la un moment dat visa să devină Superman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *