Categorii
Nr. 10 / Iulie - August 2009

Gresso Lady Gold & Gresso Ultramarine Gold

E TIMPUL SA UITI DEFINITIV DE GADGET-URILE DE LUX DIN VECHEA GARDA, GEN VERTU SAU PRADA, PENTRU CA DE CEVA TIMP PIATA TELEFONIEI MOBILE DE LUX STA SUB SEMNUL GRESSO.

E TIMPUL SA UITI DEFINITIV DE GADGET-URILE DE LUX DIN VECHEA GARDA, GEN VERTU SAU PRADA, PENTRU CA DE CEVA TIMP PIATA TELEFONIEI MOBILE DE LUX STA SUB SEMNUL GRESSO.

Telefonie de lux

Dupa terminalele cu diamante negre, diamante albe, sau cele din aur, lemn negru african si safire, Gresso a lansat în aceasta vara pe piata de lux din întreaga lume alte doua noi telefoane de senzatie: Gresso Lady Gold si Gresso Ultramarine Gold.

Telefoanele, Lady Gold – „o oda adusa feminitatii, elegantei si frumusetii” – si Ultramarine Gold – reprezentarea „puterii si linis tii” – sunt construite din titan, aur de 18 karate si ceramica hitech.

Cele doua dispozitive nou-lansate de Gresso vin ca urmare a feed-back-ului pozitiv înregistrat, din cate se pare, de Gresso cu o alta editie limitata – Gresso Lady Diamond -, care cuprindea numai opt bucati. Si seriile Gresso Lady Gold si Gresso Ultramarine Gold sunt editii limitate, de altfel o specialitate a producatorului rus, cuprinzand numai cate 15 bucati din fiecare.

Ambele telefoane ruleaza Windows Mobile 6.0 Standard, prezinta conectivitate Bluetooth Stereo, mp3 player, Quand Band GSM cu GPRS si 2 GB memorie interna, plus un slot pentru card micro SD si o camera foto standard de 2 MP. Modelele masoara 119,5 x 48 x 14 mm si cantaresc doar 150 de grame.

Pretul de achizitie pentru un astfel de telefon ajunge la aproximativ 4.800 de euro, un pret mai mic totusi fata de modelele anterioare lansate de producatorul rus Gresso.

LADY IN RED

Lady Gold are o carcasa rosu pasional, identica cu cea a mult-doritului Lady Diamond (aparut pe piata în numai opt exemplare), în timp ce Ultramarine Gold este albastru-marin. Carcasele sunt fabricate din titaniu acoperit cu ceramica hi-tech, iar tastele (cu cifre romane – o invovatie adusa de casa Gresso) sunt din aur de 18 k. Carcasa-spate a telefoanelor este realizata din safir transparent, astfel încat mecanismul interior al telefonului este perfect vizibil. Ecranul este si el produs din cristale de safir, avand o rezolutie QVGA de 240 x 320 de pixeli si 65.000 de culori. Usa pentru baterie, fabricata din otel inoxidabil si acoperita cu piele naturala, dispune de o încuietoare magnetica. Numele colectiei si numarul individual al telefonului sunt gravate cu laser pe spate. Triunghiul de aur de pe coroana este sinonim cu Gresso. In timp ce modelul Lady Gold este potrivit numai doamnelor, cel albastru se preteaza perfect si domnilor care nu tin la conservatorismul clasic al celebrelor telefoane negre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *