Categorii
Stiri

Grămezi de bani găsite de DIICOT în casa unui traficant de droguri

Grămezi de bani şi cantităţi importante de droguri ascunse prin toată casa, găsite de procurorii DIICOT în locuinţa unui bărbat suspectat că vindea droguri în cluburi exclusiviste din Bucureşti.

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2020,  suspectul, un bărbat de 33 de ani, a fost surprins în flagrant delict, în Otopeni, în timp ce ar fi transportat, pregătite pentru vânzare, 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis şi 15 grame de haşiş. Asupra lui au fost descoperiţi 12.728 de lei şi 300 de leva, care ar proveni din trafic de droguri. 

În ziua de 10 noiembrie 2020, în baza mandatului obţinut de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului din Otopeni, fiind descoperite şi ridicate: aproximativ 17 kilograme de cannabis, 3.928 de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cocaină, 10 grame de amfetamină, precum şi 1,7 milioane de lei şi 4.070 de euro, care ar proveni din trafic de droguri.

Munţii de bani erau ascunşi în lenjeria de pat, în mai multe valize şi chiar în cutii de pantofi. Bărbatul avea şi o maşină de numărat bani pentru a ţine socoteala încasărilor. De asemenea, a fost ridicat, pentru cercetări, un autoturism.

Filmul percheziției este aici.

Bărbatul a fost condus la procurorul DIICOT, care a dispus reţinerea sa. 
Ulterior, instanţa de judecată a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *