Categorii
Stiri

GLAMOUR SI ERGOLINE SE REUNESC PENTRU O FRUMUSETE ABSOLUTA!

JOINT-VENTURE PE PIATA SALOANELOR DE LUX

Orice femeie isi doreste sa intre intr-un univers in care cei mai buni profesionisti sa se ocupe de frumusetea ei: tratamente pentru ten, tratamente de intinerire si de intretinere, botox, solar sau bronzare organica, tratamente corporale pentru sanatate, slabire si mentinere, dar si cele mai in voga tendinte in make-up si hair cu stilistii nostri.

„Am gandit ca este mult mai util pentru clientele noastre sa ne gaseasca intr-un singur loc pe Facebook, pentru o eficientizare a comunicarii. Acum suntem Glamour si Ergoline pentru tine, doua branduri-reper in industria frumusetii”, a declarat Crina Grama, managing partner.

„Reunirea acestor branduri si servicii pe Facebook este doar primul pas in noua noastra strategie. Ne propunem ca in cel mai scurt timp sa devenim Glamour & Ergoline Centru SPA, aducand toate serviciile noastre intr-o singura locatie usor accesibila”, ne-a spus Florentina Popescu, managing partner.

Saloanele Glamour si Ergoline continua campaniile prin cantareata Roxana Nemes, imaginea centrelor de tratamente corporale si infrumusetare, dar si prin Cristina Radu, cea care a dat viata conceptului „Glamour Tuning & Facelift”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *